icon

Hexa 3. dávka po cvičení - OK nebo ne?

janahodys
28. kvě 2019

Můžu očkovat syna 3.davkou Hexa,když cca 3hodiny před očkováním bude na cvičení s dětmi a také,když má trochu rýmu a občas zakasle?

drakenn
28. kvě 2019

Cvičení nevadí, ale rýma a kašel ano. Dítě má být 100% zdravé. Já osobně bych do toho nešla

janahodys
autor
28. kvě 2019

@drakenn to ale není nikdy, mi přijde ☹...třetí dávku odkládáme skoro rok (po te druhé),protože prckovi pořád něco je.

terezuka
28. kvě 2019

@janahodys Tak nechodte do kolektivu, kdyz ma rymu a kasel (mimochodem pomerne nezodpovedne vuci ostatnim), nechte ho v klidu se zotavit a nabrat sily. Zvyste prijem vitaminu C a probiotik. Pokud dite neni zdravy ani 14 dni v kuse (coz by pred ockovanim melo byt), neni to ok.

guinea
28. kvě 2019

@janahodys Ahoj, prosím proč chodíte do kolektivu s rýmou a kašlem? My jsme kvůli tomu přestali chodit na cvičení, protože tam neustále jiné maminky vodily nemocné děti a nešlo s tím nic dělat (evidentně byly kamarádky učitelky, co kroužek vedla). Tak jen mě zajímá, proč to děláš, vždyť ani to dítě se nemůže uzdravit, když není v klidu a teple doma..,

calvac
28. kvě 2019

@janahodys Presne tak, je to opravdu o hubu ockovat takto nemocne dite. Fakt. Vynechat kolektiv, nechat uzdravit a naockovat. Cviceni nevadi, ryma a kasel ano. Potrebuje se proste uzdravit. Doma.

sudylichozrout
28. kvě 2019

@janahodys na ocko bych s ditetem, co ma rymu a kasel, nesla. Vic me ale zarazi to, ze s takhle nakrapnutym deckem klidne vlezes do kolektivu a je ti uplne jedno, ze muze nakazit ostatni. Vidim to v hernickach docela casto. Kamosky chteji pokrafat, tak tam jdou na kafe i s nemocnym ditetem. Je to strasne bezohledne.

astyna88
17. říj 2019

Pred ockovanim by se dite melo vyvarovat kolektivu prave kvuli mozne inkubacni dobe nemoci,kterou muze ockovani spustit, naboura prece imunitu. Kasel a ryma jsou prekazkou taky.

astyna88
17. říj 2019

@guinea

Ze stejneho duvodu jsem zmenila ms u syna. Ucitelkam nevadilo hlidat deti nemocne,ktere tam lezely na matracich a vecer si je rodice vyzvedly. Pri zapisu do krouzku se uz dopredu ptam,zda vraci penize za nemocnost,jak si to hlidaji. Uz fakt nemam nervy poslat zdrave dite a za par dni resit hlidani,bo tam byl zase nekdo prave s kaslem a rymou.