Kdy dát Hexu, až po 6. měsíci? A co úplněk při očkování?
Ahojky, máme skoro čtyřměsíčního chlapečka narozeného o deset dní dřív císařem a zvažuju kdy mu dát hexu, jsme domluveni s doktorkou na středu, kdy má malý čtyřměsíční kontrolu. Chci schéma 2+1 a druhou dávku dát po dvou měsících po té první. Teď začínám uvažovat, jestli to neposunout o měsíc či dva. Ale zas si říkám, že co když mu zrovna v tom půl roce začnou růst zoubky a bude mít teplotu, nechci to očkování zas oddalovat dál než do půl roku, přece jenom to očkování má svůj význam.. Myslíte si, že ten půl rok má zásadní vliv?
Dále se chci zeptat, zda nemá někdo zkušenost s očkováním během úplňku. četla jsem, že by se nemělo očkovat když je týden před úplňkem, úplněk a dva dny po něm, že se může zvyšovat riziko nežádoucích účinků. A zrovna ve středu má být úplněk, myslíte že to má nějaký význam nebo to je to kec?

@tinulla123 ja i muz jsme na to v detsvi trpeli velmi velmi moc, pichali mi ucho snad 35, ale zadne pneumokoky jsem synkovi nedala, rymu odsavame a jinak resim preventivne kapickama audiron, zatim zadny problem... naopak kamaradky, co to daly, uz maji usi pichane, tedy jejich deti 🙂