Maminky, měly jste reakci na Hexu?
Maminky ráda bych se optala měli jste reakci na Hexu pokud ano mohu poprosit jakou.Změnilo se chování Vašeho dítka.
Já osobně mám pocit,že muj syn 8m je od druhého dne jiný - agresivní ,plačtivý,hází hračky-nechce si hrát,do všeho kope ,majzne i mne ☹ motoricky jde k jedné straně toto dříve neměl ☹
@psya věříte tomu? Vakcína se testuje až za běhu...jinak by během let testování dosli k tomu že vakcinaTBC není dostatečná a má hodně negativ. Proto se stahovala, bylo hodně úmrtí malých miminek... věříte že by někdo dobrovolně testoval svého právě narozeného potomka? No nevím no😂
A co takhle vakcína ad chripka , praceci ptaci atd, hm...to už dopředu x let věděli co tu vypukne? Rotaviry, rakovina děložního čípku...atd atd..někdy je lepší nevědět, ale naštěstí do té skupinky nepatřím
Nejsem tak rychlá abych vybírala z knih,tak aspoň takto
@psya víte...ono je jedno co nám připadá takové či makové, důležité je co je pravda...a buď se stanete sama součástí výroby vakcín nebo budete důvěřovat četným zdrojům...ta druhá varianta je asi lepší😉
Zkuste popidit a uvidíte sama, nepotřebují přesvědčovat
Mě připadá jako pěkný pruser...že doktorky o tom nic nevědí, a když mají pacienta vegana...tak nereknou, lrotoze nevědí...co si jako pacient nenajdu sama...jako.by nebylo
Vím, že je to zcela mimo toto téma, ale nejde změnit název tohoto fóra? Nejsem žádný češtinářský bůh, ale toto mi trhá oči... Jinak můj syn měl zvýšenou teplotu, jinou reakci jsem u něho nepozorovala. Ale možná to jen malo řeším 😉
@psya bohužel je to pravda,že do vakcin přidávají ,,potracené plody,, škrábat je nikde nemusí viděla jsem na gynekologii prusvitnou přibližně 5l bandasku kde po interupcích bylo opravdu dost plodu tak to mohou mít z tohoto zdroje a to byla pidi nemocnice kolik toho musí mít velká nemocnice ☹
Vidět něco takového těsně před porodem je taky zážitek ☹
@psya Já to nevím proč ,třeba z placenty se dělají léky tak třeba genetický material má na něco vliv -fakt nevím ☹
Mně se hnusí už jen když se testuje na zvířatech
http://ceskoaktualne.cz/2015/11/video/toto-vide...
@psya bohuzel potracene plody se vyuzivaji na vice veci. I do jidel...
@psya cerealie atd. Pridavaji se mezi pridavne latky. Pry na vylepseni chuti... Takze hodne do sladkosti...
...no já myslím že už se to dostává úplně někam jinam...tady se mi nechce ani přispívat😞 nedělá mi to dobře
Kdo chce zjistí sám..
@viivienn promiň, ale to co píšeš je fakt nechutný a hodně..pěkný kraviny btw🙊
Nechci se tu hádat takže jen k dotazu: my měli jen po 2. hexe zvýšenou teplotu tu 1. noc jinak nic..a to jsme měli všechny 3 hexy zároveň s prevenarem..jinak samozřejmě očkujeme jen při 100% zdraví jinak bych odkládala..😉
Tak zrovna dnes jsem u Mudry podepsala prohlášení, že odmítám očkování syna na tetanus..věta tam zněla ve smyslu, že matka byla informovaná o možnosti úmrtí, přesto odmítá....no , připadala jsem si jako pekelnice 😀
@lajla Vakcina se bez testování nikdy nemůže dát do oběhu, skutečně se testuje na zvířatech, dělají se klinické zkoušky-bez toho se nedostane do oběhu. Zaměř se spíš třeba , zda vám nevadi nosiče-dříve byly aluminiové-někomu to způsobovalo zarudnutí atd., někdo je citlivý extrémě.Mám dceru s přecitlivělostí imun. systému, pozoruji u ní alerg. rýmu-a to jen tehdy, pokud k tomu nemá něco jiného.Už se tomu směju, protože když k tomu měla zánět zažívacího ústrojí, bylo po smrkání-jakoby ta obranyschopnost se nudila, tak začne zlobit s rýmou.S očkov. problémy nemá, ale má celiakii-takže zase vadí lepek...
@kika_21 ale to vím, samozřejmě se musí testovat na zvířatech, ale pouze krátkodobě...ale bohužel co způsobí lidem a dětem je otázkou podávání vakcín pouze jim samotným, prostě pro mě je to něco úplně odlišného než lék, ten se vyloučí...kdežto vakcína ne
Za mě je to velmi velmi nedostatečné testování

@psya to byl příklad s těmi Vero bunkami