Maminky, měly jste reakci na Hexu?
Maminky ráda bych se optala měli jste reakci na Hexu pokud ano mohu poprosit jakou.Změnilo se chování Vašeho dítka.
Já osobně mám pocit,že muj syn 8m je od druhého dne jiný - agresivní ,plačtivý,hází hračky-nechce si hrát,do všeho kope ,majzne i mne ☹ motoricky jde k jedné straně toto dříve neměl ☹
@mialagia Ano je to nechutné a je to nechutná realita,která není z mé hlavy a bohužel za to,že život není jen sluníčkový za to taky nemohu ☹
kika_21 Že vakciny se testují krátkodobě a za jak dlouho po testování jsou aplikovány člověku -je lehce dohledatelné.No si snad opravdu myslíte,že otestují na zvířatech a pak 100 maminek pujčí na testy 9 týdenní miminka ,aby měli otestováno.Výsledky ,,konečné testy a učinky vakciny ,,dělají až z reakcí našich dětí kde někteří lékaři rodiše taky nehlásí všechny nežádoucí učinky. Takže dokud není malér je vakcina v pořádku.Pro mne je to jak ruská ruleta a testování nedostatečné.A za mně nelíbí se jakékoliv testování na zvířatech a manipulace s jakýmkoliv gen materialem.
@viiviennvždyť jsem výše psala , že jsem v českém závodě na výrobu očkov. látek pracovala, tak to nemusím dokola vysvětlovat-pište výrobci.Jinak viz také už zmíněné-odborník RNDr. Petráš-zabýval se zmíněnou Hexou podrobně.Tak to není, že by půjčovaly...už před zahájením výroby jsou dávno několik let probíhající klinické zkoušky hotové-taky nepletete ve velkém svetry, když vítě, že za nic nestojí-beru podle sebe.
@kika_21 http://www.sukl.cz/sukl/zadost-o-poskytnuti-inf...
https://europa.eu/european-union/about-eu/agenc...
Klinické zkoušky Vám nikdo nebere a na kom se tedy provádí.Jedna organizace rozhoduje co pujde a nepujde na trh.
Nemám sílu ani čas více oponovat.
Děkuji,že některé příspěvky mně donutili věnovat xxx nocí očkování a přidávám se k řadám neočkujících matek.
První dávku prospala, druhou prořvala a třetí byla bez viditelné reakce. Ale měla jen hexu, nic k tomu,
@viivienn Adresa pro dotazy je cz.info@gsk.com, GlaxoSmith Kline,s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4- ptej se na postup provádění klinických studií-včetně na kom se provádějí.Případně RNDr. Marek Petráš-odborník a autor knih o očkování.
🙂Vy jste se jich ptala 🙂 Já nemám duvod se ptát farmaceutické firmy jejich prezentaci jsem již četla 🙂
Obrázek již jsem si udělala
@viivienn Jich ne, Petráše-psal kdysi s mojí mámou knížku, máma už nežije, tak jsem chtěla vědět, co říká o Hexe-totiž už naše babička -doktorka, ale narozená 1909-říkala, že se nemá dávat vše najednou ani u psů, tak mi to vrtalo hlavou-říkal i on něco podobného. Druhá věc je ty zkoušky-Glaxo není Ústav sér a očkovacích látek, nicméně dle stránek se klinické studie provádějí v souladu s cílovou skupinou, takže předpokládám, že u kojenců-poté, co se zkoumala látka na tkáňových kulturách a na zvířatech s podobným imun, systémem-morče, prase...Jde o to, aby měl člověk dostatek informací z různých stran a dovedl posoudit , co je objektivní pravda, proto doporučuji ne prezentaci, ale přímý dotaz.Vždyť i u Tvého odkazu v materiálech SÚklu je vše dost podrobně popsáno. Myslím, že je dobře, že to schvaluje SÚkl-kdyby to schvalovalo mnoho institucí, byl by v tom dost nepořádek-nehledě na to, že to prošlo nějakým evropským schvalovacím systémem, kde se výsledky studií dokládaly.
Petráš je pro očko za každou cenu, zcela oddán...no asi každý kdo má rád co dělá...ale tady jde o životy...po přečtení jeho názoru a odpovědi na dotazy...pro mě tudy cesta nevede😉
Ona ta hexa je vůbec celá divná... Proč je povinnost, aby dítě, které nastupuje do školky bylo naočkováno i proti nemocem, které nemá absolutně šanci nikde chytit ? To prostě nechápu. Teď ještě k tomu nebudou jiné alternativní vakcíny, takže jediná možnost je hexa, u které je všem jasné, že ta žloutenka B je tam naprosto zbytečná. Čím víc si o tom zjišťuji, tím víc jsem přesvědčená, že celé očkování není pro dobro společnosti.