icon

O jaký dokument se opřít, aby Synflorix nebyl doočkován?

ppejskova
17. čer 2016

Vím,
Po stoprvní očkování, nicméně malá ho absolutně nezvládá... Zatím má za sebou 1+1 hexa,synfl.
A včera po bordelu co jsem udělala u dr. Pouze 2. Hexu nicméně opět to stálo za to.
Takže se ptám je nějaký dokument,o který se lze opřít aby synflorix už nebyl doočkován??
Chytré připomínky jak jsem jí neměla nechat očkovat si odpusťte na to se vás nikdo neptá /vím to sama,bohužel jsem nedokázala stát za svým

soyevita
17. čer 2016

@ppejskova Může se zeptat,jakou nežádoucí reakci měla dcerka po očkování ?

ppejskova
autor
17. čer 2016

Po první dávce hexa +synfl. podáno cca kolem 13:00 se večer kolem 5dostavily 40 ky, nedařilo se je srazit,v noci fibrilni křeče, ve výsledku zánět dýchacích cest(jeden z méně častých nicméně přesto uvedených nu po hexe) , včera 2. Hexa a do dnešního odpoledne nevrlá, uplakaná zároveň však apatická a horečka 38,2 před spaním spadla na 37... Ale už prostě asi nechci tohle prožívat a modlit se... Že ten dyazepam co máme v lednici a záchranka v předvolbě telefonu nebude potřeba když je to nepovinné, také sháním kam se obrátit s nahlášením protože doktorka obrátila o 360stupňů a prý měla jen nějakou virozu (CRP nad 60, a nasazeny antibiotika asi si myslí,že jsem hloupá nebo nevím)

granda
17. čer 2016

Kolik dceři, že jste očkovani dala. Jaký rozestup. Jde dát hele 2pkus

granda
17. čer 2016

2plus1 a a je to. Nemusíte dávat na co. Je to dobrovolně. Nahlásit nu na sukl.

soyevita
17. čer 2016

@ppejskova
http://www.synflorix.cz/hlaseni-nezadoucich-uci...
Nahlásit to můžeš i sem,nebo na SÚKL.Nevím,ale jestli je to vůbec k ničemu 😒
To že na malou něco leze,by jsi poznala.Vždycky jsou nějaké příznaky,než vypukne nemoc.

ppejskova
autor
17. čer 2016

Je jí 3,5 měsíce nicméně jí první dávku obojí naráz narvali už ve 2,5 měsících přesto, že má potíže neurologického rázu, jsem hold hloupá a nechala jsem se ovlivnit...vyděsila mě totiž tak,že jsem přes všechno racionálno měla pocit že když jí nedám očkovat zítra mi umře... Je to první a vymodlené dítě, doktorka toho hnusně využila pro svůj byznys

ppejskova
autor
17. čer 2016

@soyevita to právě moc dobře vím... Proto jsem si jistá,že to bylo z toho očkování... :(

pajula123
17. čer 2016

@ppejskova oni to doktori moc dobre umi...vystrasit a donutit. My malemu odkladame i povinne a i pres podepsany revers se netesim do poradny,ze zase bude psycho. Chce to fakt hodne se obrnit a nedat se. Pred minulou poradnou jsem teda mela nervy dva tydny predem,ale pak ta radost,ze jsem si to ustala,stala za to. K Synflorixu te nijak nutit nemuze,je to nepovinne ockovani,takze by melo stacit rezolutni ne. Hexa je povinna,takze kdybys chtela odklad,dr.muze chtit podepsat papir. I u povinneho ockovani maji ale konecne slovo rodice. Drzim palce!

granda
17. čer 2016

K tomu dr. Jsem s druhou dcerou nechodila do poraden. Jen na půl roku a roku. Teď jsem taky nebyla v roce a půl. A nic se nestalo. Je to moje dítě a má v 18 měs jen dvě hexy a zije

ppejskova
autor
17. čer 2016

@pajula123 jde mi o to, že už dostala prvni dávku synflorixu a další už jí prostě odmítám nechat píchnout... Hexu už hold doklepem když už máme 2 za sebou

obyvatelka
17. čer 2016

@ppejskova Ahoj. Hodně se o očkování zajímám, studuju a čtu řadu knih a mám k tomu dvě poznámky: VYMĚN DOKTORKU!!!! protože kráva, která pichne malému mimču dvě vakcíny najednou, i když je v příbalovém letáku jasně napsáno, že se to nedoporučuje, opravdu není důvěryhodná a nesvěřila bych ji na léčení ani své morče, natož dítě. A taky, jak píšeš, že doklepete Hexu, když už máte dvě dávky za sebou....jsi si jistá? protože pokud měla malá takové problémy teď a ještě k tomu má neurologické problémy, nikdy nemůžeš vědět, co s ní udělá další dávka Hexy, i když už bude jenom Hexa. Přece jenom v ní je 5 různých nemocí!!! Já bych na tvém místě po takových reakcích zastavila veškeré očkování, abych už malou dále neohrožovala. A když už se rozhodneš pokračovat, tak dej schéma 2+1, které je stejně adekvátní jako schéma 3+1, ale je to o jednu dávku vakcíny méně, tzn. méně těch hnusných sra.ek do těla dítěte. A tu poslední dávku, co by vám tím pádem chyběla, dej minimálně za půl roku, rozhodně teď na další očkování nechoď. a taky zkus nějakého dobrého homeopata a udělat detox po očkování, aby se z těla dostaly ty látky, co malé způsobily problémy. Držím pěsti, ať to všechno dobře dopadne, pamatuj si, že ty jsi rodič a jenom ty rozhoduješ, jestli vůbec očkovat, co a kdy 🙂 jo a nenech se doktorkou zviklat, že schéma 2+1 nestačí pro školku, pokud očkuješ kvůli školky. Stačí a bohatě 🙂

ppejskova
autor
17. čer 2016

@obyvatelka ano kvůli školce hlavně, máme se fajn ale ne tak fajn abych mohla s malou být do školy doma,můžu ti napsat zprávu? Měla bych pár dotazů

obyvatelka
17. čer 2016

@ppejskova určitě napiš, když budu vědět, ráda poradím 🙂

astyna
18. čer 2016

Můj syn také dostal hexu a synflorix dohromady, ALE až v 7.měsici a při váze 9 kg. Osobně nechápu, proč to píchají společně tak malému kojenci. Já jsem začala očkovat tedy až při váze 6 kg, což byl asi 4.měsíc.

Doktorka mu to neměla napoprvé dát rovnou - přístě rozdělit a pozorovat.

A jak píše obyvatelka - ty jsi rodič a jenom ty rozhoduješ, zda mu něco píchneš nebo ne!!!

hadroslava
18. čer 2016

Moc ted nechapu, na co se ptas, jestli nechces pokracovat v Syn., tak to proste rekni. Jsi dospela zenska, dokazes snad stat za svym.