Očkování Bexsero. Čím to může být?
Zdravím 😊 mám dotaz. Před 5ti dny bylo moje 7dmi měsíční miminko očkované druhou dávkou Bexsero. Do té doby se nechal hezky uspat a byl usměvavý miminko jenže od toho očkování celejch 5 dní šílený... Furt pláče, problémy s uspávanim a na mě je doslova nalepenej 24h .. Nikdo si ho nemůže ani pochovat... Nevím co se to s ním děje... Říkala jsem si jestli zuby ale po tom co mu vylezli dva mě nenechá se tam kouknout. V kočárku nespí a řve, na rukou furt kňourá, ,když ho houpu že ho uspím tak šilenej řev... Je přetažený, oči rudý chce spát ale když ho začnu uspavat tak šilenej řev a konec a prostě nejde spát a můžu se třeba stavět na hlavu... Už si nevím rady... Nevíte čím to může být? Stalo se vám něco podobného?
@jednaholkaa ty já bych tu nepletla diskuzi o povinném očkování, protože s tebou třeba nesouhlasím. Bavíme se tu o bexeru, které povinné není, asi bych u toho zůstala. Docela by mě zajímalo, jak to autorka s doktorkou vyřešila, když ji naockovala dítě systémem, který se nedoporučuje (hexa + bexero) souběžně. Ač jsem tuhle informaci o tom souběhu postřehla taky až později.
@travnulee Ano, pardon, moc jsem se rozepsala..jsem rada, ze to hlidate.
bacha na neuro potize. Pokud se Vam dite nebude zdat ok, honem dobry neurolog. U nas stacila prvni davka Bexsera k neuro potizim....

@terezanovotna30 Jo to bylo dohromady s hexou, to mi nejak uniklo..tak to je masakr. Jinak ockovani neni napriklad v Nemecku nebo ve Finsku vubec povinne..tak to jenom na zamyslenou jak moc je opravdu nutne v dnesni “toxicke” dobe detem jeste takhle prihorsovat. Ta doktorka by mela vratit diplom..no i kdyz vlastne ne, pac na medicine se slozenim vakcim stejne nijak do hloubky nezabyvaji..