Očkování Bexsero u miminka. Jaké měly vaše děti reakce?
Ahoj holky, malá (skoro 5 m) dostala včera první dávku bexsera, ale když vidím ty reakce, nejradši bych ji už nedala. Ockovani snáší dobře, nemá teploty, spinká a je i veselá, ale po tom bexseru; strašně pláče, nedá se ani utisit až déle, nozicku ani nepokrci a nenechá si na ni ani sáhnout, tudíž žádný obklad. Pláče když se ji jen lehce dotknu, má ji nateklou...teplotu teda měla lehce nad 38 ( nic tragického) což alespoň to je “v pohodě” ale úplně trpím za ní.. je mi ji strašně líto.. tak ji furt mazlím a je na prsu.. spinkat ji též nejde. Takže hodinu co hodinu jsme vzhůru.. a furt jen pláč 😔 zajima mě prosím, jaké meli vaše miminka reakce po bexseru? Děkuji moc.
@nicol5999 panejo, držte se! Zkuste někde dceru trochu očistit detoxem. Za nás pomohla biorezonance. Mně trvalo celé 2 roky, než mi došlo, co zažíváme po očkování, a začala jsem to řešit i tímto směrem. Ale na druhou stranu u vás to bude asi lepší, že už teď to s očkováním přehánět nebudete. Já byla strašně naivní, pitomá, a očkovala pořád další vakcíny. A tělo syna dostalo pořádně zabrat. :(
Teda ale píchat Bexsero (obecně docela problematické) a k tomu nějakou novinku, novou vakcínu, to je upřímně řečeno na výměnu pediatričky. Hodně to zvažte. Toto je prasárna!
Nikdy nezapomenu na synovi vykulené oči, šílený pláč (nikdy v životě tak strašný bolestivý, a trvající x hodin, neměl; a to už bude brzy na světě 5 let), propínání do luku, horečku....a představa, že by tenkrát k Bexseru dostal ještě něco dalšího, to mě vstávají vlasy na hlavě, jak by to dopadlo.
@nicol5999 nevím, zda se mi odeslala odpověď. Možná čeká na schválení nebo mě zlobí internet. Držte se! Očkovat Bexsero (je problematické - slýchám to příliš často, když zmíním náš problém s ním) a vakcínu novinku je prasárna!!! Vypovídá to o pediatričce. Netuším, jaká varianta je lepší. Zda si chtěla zjednodušit práci nebo tam byl dobrý úmysl pro dítě, ale s trochou praxe už musí tušit možný problém.
@joy33
@azanka
Ahoj přidávám se se zvou zatím v pohodě zkušeností, případně budu aktualizovat. Malá dnes bexsero a vaxneuvance každé na jednu půlku zadelky. Očkování v 10:00. V 13:00 jsem dala preventivně čípek paralen, a na 18:00 znovu. Malá má 7,4 kg ve 3 měsících,takže první preventivní jsem dala půlku a teď celý. Teplota 37 naposledy. Trochu plačtivá jako když je unavená a nejde ji usnout. Místa vpichu skoro neviditelná. Tak uvidím co bude dál. Na první očkování co měla v 9t. Měla rotaviry a hexu,tak žádnou reakci neměla.
@nicol5999
@petramana
Tak teď jsem ji přišla nakojit jinak od 18:30 spí. Teplotu na dotek rozhodně nemá. Já myslela že dnes máme jen pneumokoky,jak se ukázalo tak pro nás měli připravené dvě vakcíny najednou. Dr říkala že mamky zbytečně plaší a že je lepší to hodit najednou než chodit každej tejden. No zaplať pánbůh že malá je zatím dobrá,docela mě vyděsili některé odpovedi. Myslim si že je to hodně o tom paralenu a taky o kojení. Obojí jim hodně pomáhá.
Bexero bych nedala po zkušenosti, co jsem viděla na dětské neurologii. Byli tam děti, miminka s epilepsií právě po dávce bexera. Každý rodič ale zodpovídá za zdraví svého dítěte.

@nicol5999 fakt by mě zajímalo, jaká doktorka je schopna píchnout dvě takovéhle vakcíny najednou.
Doufám, že budete brzy v pořádku a bez následků.