Očkování. Kdo nechal očkovat 1. Hexu+Prevenar 13 zároveň?
Prosím ve 3. Měsíci máme očkovat 1.hexu + Prevenar 13, je někdo, kdo to očkoval zároveň? Dr mě ujistila, že to je bezpečné. Četla jsem i o tom, že je to smrtící koktejl..
Já nechala naočkovat oboje zároveň po ukončeném 9. týdnu. Ne teda Prevenar, ale Synflorix - Prevenar nám nikdo nenabídl. Chtěla jsem očkovat zvlášť, i jsem s tím do ordinace přicházela a odcházely jsme s naočkovanýma oběma vakcínama. Dcera měla jen něco málo přes 4 kg. Naštěstí žádnou reakci neměla, ale strach jsem měla obrovskej. Doktorovi jsem řekla, že očkovat chci, ale zvlášť a on i se sestrou se do mě pustili, jak to je pro to dítě bezpečnější - 1 stres, normálně se to tak očkuje, kdo mě zas co řekl nebo co sem si kde přečetla a že takto očkovali i nedonošené děti a nikdy se nic nestalo atd... No nechala jsem se přemluvit... Náš doktor už to není ...

Uz ockovani ve 3. mesici me osypava po celem tele. A k tomu jeste kombinovat hned 2 vakciny naraz? No brrrrrr.... Pokud se ti dite (nedej boze) prestane vyvijet nebo bude mit jinou zavaznou reakci, jak pak poznas, na kterou vakcinu to bylo? Pujdes mu pak s klidem pichnout dalsi hexu a vsadis jeho zdravi na to, ze to zrovna byla ta druha, co mu minule uskodilo?