icon

Odměna pro miminko po očkování. Napadá vás něco?

makkyv
29. čer 2021

Ahojky holky🌸 Dáváte nějakou odměnu svým miminkám (větším) po ockovani? Já mám 8 měsíční dcerku a v pátek máme očko.. mamka nás třeba vždy po něčem takovém brala nakupovat a nebo nám něco dobrého uvarila, výlet atd.. jenomže to jsme byly starší se ségrou😁 já po každém ockovani malé dávám prso a pak ji koupím třeba chrastitko nebo něco, ale už ji to moc nebaví. Chci ji něčím udělat radost, ze to tak statečně zvládla. Třeba si to moc beru, ale proste mi to přijde hezke. Napadá vás něco?🙂
Děkuji 🌸

Strana
z2
makkyv
autor
6. srp 2021

@ivivi Milá zlatá, nevím kdo je u Vás smrad, ale moje dcera rozhodně NE. Záleží na celkové výchově. My se sestrou měly od dětství úplně vše, ale úplně. Všeho jsme si vážily a je tomu tak i dodnes. Od 15 let jsme obě chtěly chodit na brigádu a chodily, ani jsme nemusely. V 18 jsem dodělávala školu a zároveň si vydělávala. Od 19 žiji sama a makala jsem jako šroub. Po 5 letech jsem nyní jsem na MD. Sestra je na tom v jejich 17 úplně stejně, chodí do školy a zároveň na brigádu, vůbec nemusí, ale chce si vydělávat sama. Moje dcera, je též zlaté dítě a rozhodně když jí koupím zmrzlinu za statečnost, si nemyslím, že bude rozcapený smrad. Naše mamka to tak praktikovala na nás a dodnes na to rády se sestrou vzpomínáme a žádní smradi co si ničeho neváží nejsme.
100 lidí, 100 chutí.
Takže toť mé vyjádření k Vaší odpovědi.

Strana
z2