icon

Prosím shlédnout: "Očkování je organizovaný zločin"

lajla
9. bře 2015

nez to stahnou...

Strana
z6
pavlatut
5. kvě 2015

@kajalka nemyslela jsem, že vymýtilo ale že se prakticky nevyskytují např. epiglotitida a to díky očkování. A farmaceutické firmy jsou většinou soukromé a nepodléhají MZCR a zbrojní průmysl také ne. To víte, že bych radši aby se místo několika milionovým pronájmům za stíhačky a tanky, které stejně nepotřebujeme, radši ty peníze investovali do výzkumu léčiv.

anetpierowska
5. kvě 2015

Jak nektere maminky muzou rict na 100% ze je ockovani spatne??? Drive nebyl internet, tak nikdo nic nevedel. Jak muez nekdo rict, ze nemuze nic chytit, kdyz zijeme v dobe fetaku a bezdaku. Kocky serou do pisku. V autobusech je spina... Kdyz se vam nelibi tato doba, tak nechodte k lekarum, nechodte do kramu, nepouzivejte jednorazove plyny... Kazde ma sve pro a proti, nesmeli by jste toho delat a jist hodne aby jste byli zravi. I potraviny obsahuji rakovinotvorne latky. Vzduch take neni cisty. Nekdo je alergicky na leky, nekdo na potraviny. Doktori nevidi do kazdeho. Jak to bude snaset. Ja jsem lekarum za vse vdecna. Nemaji lehkou praci za malo penez. Urzovali mi tehotenstvi a napichali me ruznejma lekama a jsem v poradku i malej, malemu pomohli, kdyz mu byli 4mesice. Ja doktorum verim. Ted cekame druhe a necham ho take naockovat. A jeste mu dam ockovani na encefalitidu. Znam spoustu lidi, kteri od klistete neco meli. Me strasne vadi to, jak se to tak resi. Na internetu se toho da precist spoustu, kdybych to mela vsechno cist, a drzet se toho, ze je to pravda, tak bych asi zadne dite nemela. Me by zajimali nejake dukazy a tabulky na to, kolik deti je po ockovani nejak postizene a kolika to nic neudelalo, myslim si ze to bude male procento.

pavlatut
5. kvě 2015

@anetpierowska přesně tak, na internetu je napsáno spoustu lží ale to už tito lidé neřeší. Hlavně, že to potvrzuje jejich pravdu.

anetpierowska
5. kvě 2015

@angipe je to ale malo lidi a v tom prvnim videu pisi, ze nezadouci ucinky maji deti s neurologickymi problemy, maji vetsi riziko po ockovani, ale to vime, je jasne, ze kdyz se naockuje nezdrave dite, tak to ma nasledky. Vadi i mala ryma. A rikali, ze nejen ockovani, ale i leky. Je to na pribalovych letakach. Tak ze jsme porad na tom samem. Vse ma nezadouci ucinky. Kazdy to snasi jinak. Moji babice umrelo 5mesicni dite, ktere bylo z dvojcat na zaskrt. Drive lekari nebyli tak dobri jako ted. Vsechno jde dopredu.

alubif
5. kvě 2015

Rodiče, kteří se rozhodli neočkovat křičí, jak je lékaři do očkování nutí a zastrašují. Ale když tady pročítám všelijaké diskuze, které vedou zastánci neočkování, řekla bych, že jejich vyhrožování a zatrašování je mnohem horší a dosti radikální.
Paní doktorka, co tu vykřikuje o tom jak se na medicíně o vedlejších účincích vakcín neučí, tak zas až taková pravda to není, stejně tak jako o ostatních lécích. Na vysoké škole vzhledem k tomu, že se studuje všeobecné lékařtví, se bohužel za 6. let nemůžete od každého oboru naučit vše. Znalosti se získávají praxí a studiem vybraného o oboru po ukončení medicíny. Absolvent nastupující třeba na radiologii ( kdy na medicíně se tomutu předmetu dává max 14.dní stáže a následně na konci semestru zkouška) přichází do běź praxe absoluně nepoznamenán a začíná krom znalostí anatomie a všeobecných znalostí o tomto oboru úplně od nuly .... A tak je to v podstatě u všech oborů, až s praxí se odtajní jejich různá zákoutí, o kterych se ve škole neučí. Takže argumetn, že se o očkování na medině neučí je úplně lichý.

anjelita
5. kvě 2015

@pavlatut no ja neverim vlastnim ocim 😀 Tak si to rozeberme. Omlouvam se za svuj nedokonaly slovnik, jsem Ceska jen na pul a studovala jsem medicinu v zahranici, takze nazyvejme vitamin K proste jen SHOT. Ve vakcinach jsou protilatky? Bravo 😀 Bavme se tedy laicky. To ze pred 50ti lety bylo mene "dementnich", "zaostalych" (nazyvejte si to jak chcete) deti nez dnes neznamena ze to bylo zastaralym systemem diagnozy. Clovek videl pred 200 lety to same co vidi dneska, bez ohledu na diagnozu. Jen se zeptejte starych ucitelu kolik bylo pred 40ti lety ve skolach deti s ADHD. Tehdy to znali pouze jako zlobive/nepoddajne/nesoustredici se (dnes se to nazyva ADHD)...ale vedeli o cem je rec i bez fancy wording. Verim ze tady to prisoudite shonu moderni doby. Ohledne vasi rady - diky, my k lekari chodit nepotrebujeme 😀 Maximalne tak momentalne na ultrazvuk. Leky nebereme protoze je nepotrebujeme, protoze memu diteti nemelo co znicit prirozenou obranyschopnost tela. Manzel taky nikdy ockovany nebyl a za dobu co ho znam byl nemocny jen jednou 1,5 dne a to ze sucheho vzduchu z klimatizace. Takze necelime ani nezadoucim ucinkum, ale diky moc za vzacnou radu, budu si ji pamatovat 😉 Pro me uz bylo pozde, nez jsem zacala studovat vakciny, dostala jsem po urazu venku tetanovku ktera mi nenavratne poskodila nervovy system a tudiz budu muset do konce zivota trpet. Ale kdo vi, treba to mam z te sedrene kuze, ze.. Ohledne alergie a astma - kdyz dite nemohlo dychat tehdy, je to snad jine nez kdyz dite nemuze dychat dnes? Jsou zarudle oci ze senne rymy dnes jine nez kdysi? Co ekzem? Ten taky vypadal jinak? Nejde vubec o diagnozu ale o symptomy a ty jsou stejne jako pred stoletim. Vymlouvat se na to ze tehdy byly jine nebo nedokonale diagnozy nemeni skutecnost. Shrnuto a podtrzeno, ockovani samozrejme nemuze za vsechno. Ale naboura prirozeny imunitni system takovym zpusobem, ze telo neni schopno si normalne poradit se skodlivymi vlivy z okoli. Dnesni deti se rodi zdrave a my z nich delame dozivotni zakazniky lekarny jen par minut po tom co se prestrihne pupecni snura kdy je odnesou aby jim dali shot nebo kapky vitaminu K. Nebudu tu mluvit napriklad o rozprasovani hliniku a dalsich svinstev do atmosfery coz otravuje pudu a nase jidlo, to je uplne jina kapitola. Ohledne toho s cim ja se dokazu a nedokazu smirit - ja videla takovych hruz - nejvetsi z nich bylo videt co se deje v pharmaceutickem prumyslu. Takze jedina vec se kterou se nesmirim je to, aby lidi zustali v nevedomosti. Ja informuju matky pro jejich vlastni dobro, a ne pro pomerovani ega 🙄 Takze jestli se problematice nechcete venovat tak si ji proste nevsimejte a hotovo. Nevedomost je sladka, neco na tom bude

gepe
5. kvě 2015

@anjelita Informujes? Bijes se za svoji pravdu, kdy nejsi ochotna pripustit jakykoliv jiny nazor nez je Tvuj. Soudis lidi ihned po par radcich, delas z nich hlupaky. To je z meho pohledu nestastny zpusob informovani a nediv se, ze se lide ozyvaji a argumentuji. Nic neni cernobile v zivote, ani ockovani. Nejsi jedina, kdo rozumi bud odborne ci samovzdelavanim vakcinologii, ale narozdil od Tebe Ti lide jsou rozumni a umi podat informace pro i proti ockovani, at si kazdy rozhodne sam. Ne zarputile trvat na sve nekdy pravde nekdy nepravde.
Uvedom si take jednu vec, ockujici lide ve vetsine nejsou tupe stado zijici v sladke nevedomosti.

pavlatut
5. kvě 2015

@anjelita rozdíl mezi aktivní a pasivní imunizací znáte?? takže nevím proč jste se vysmívala tomu, že ve vakcínách jsou protilátky a to by jste přeci jako lékařka měla vědět 🙂 Tímto jste mi dokázala, že o medicíně absolutně nic nevíte a ukázala jste tím úroveň zahraničních lékařských fakult. Už chápu proč tolik zahraničních studentů studuje zde. Vy neinformujete, vy zastrašujete maminky tady.

madrilena
5. kvě 2015

@anjelita aha, tak to jo; dobře, že jsi mi to takto vysvětlila, jinak nevím, co bych dělala! Určitě je pro mě nejdůležitější dr. internet, teen toho ví dozajista víc, než vystudovaní lidé, jen co je pravda! 😲 😲 😲

socialm
5. kvě 2015

Snazim se najit reference na pana doktora Tomáše Lebenharta ale marne, na serveru znamy lekar vybec nefiguruje, recenze jsem nasla jen na jeho knihy.. cekam na registr UK. Vidim ze jeho clanky se nachazeji na blogu s tematy jako umělé počasí, kontrola mysli, očkování a různé superegoismy mocných dnešního světa....
Nejsem zastancem prehnaneho ockovani, to neznamena, ze se budu ohanet jakymkoliv clankem co bude mit podobnou tematiku bez overeni zdroju.

madrilena
5. kvě 2015

@pavlatut paní studovala medicínu v zahraničí? to by mě pak zajímalo, kde - že by International institute for protest against immunization? To bych pak ty komentáře chápala 😒

madrilena
5. kvě 2015

@anjelita zajímavé; já jsem z v ČR velemi proočkované generace, daleko horšími vakcínami než jsou nyní; nemám ADHD, nejsem autista, nejsem alergik; z mé generace neznám nikoho, koho by očkování jakkoli poškodilo (jsem silný ročník); poškození nervů může nastat nesprávnou aplikací (obvykle dočasné), ale to by měl vystudovaný lékař vědět; trochu mi ty podané informace připomínají jednu lékařku, která se neuživí na pojišťovny, tak zastrašuje očkováním; no nic musím jít

pavlatut
5. kvě 2015

@anjelita vy chodíte na ultrazvuky v těhotenství?? víte, že lékaři také přesně nevědí jaké nežádoucí dopady to může mít na plod, a proto se během těhotenství provádí tak 3-4krát. Jako bojovnice proti příčinám autismu byste to měla přehodnotit.

alubif
5. kvě 2015

@pavlatut naprosto souhlasím 🙂 je jestě doplním, že krom autismu se mohou vyskytovat vzhledem ke kavitačníku a tepepnému účinku na buněčné membrány, VVV a dysmyelinizačním a demyelinzačním onemocněním - a to jsme jen na úrovni nervové soustavy.... Ač žádná studie neprokála vedlejší účinky, tak neprokázala ani pravý opak.... takže poror na to!!!!

kajalka
5. kvě 2015

@alubif Vedlejší účinky dokazují především maminky, jejichž dětí se to týká, na to nepotřebujeme snad studie. Nikdo nezná své dítě líp, než matka, která ví, co bylo příčinou změny z naprosto normálního dítěte na autistu..

alubif
5. kvě 2015

@kajalka nezlob se, ale tohle budu brát jen jako vtip tento argument o maminkách ....

Právě se ukazuje nesmyslnost těchto diskuzí o očkování. Jdu dělat něco užitečnějšího, než vyvracet argumenty o maminkách jako vědeckých důkazech.

pavlatut
5. kvě 2015

@alubif přesně tak 🙂 . Vidět jako jedinou příčinu autismu a všeho špatného očkování mi také ukázalo, že nemá smysl argumentovat.

kajalka
5. kvě 2015

@alubif Smutný, že ti přijde vtipný, že postižení dětí vypozorují především jejich matky.

kajalka
5. kvě 2015

Tyhle holky jsou taky k smíchu? Blázni? Nekompetentní posoudit stav vlastního dítěte? https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/a...

anetpierowska
5. kvě 2015

Jsou lide, kteri jsou ovlivnitelni a na tohle daji. Moje sestra je hrozne. Radsi nez za svou mamkou jde za cizima na internet do takovychle diskuzi. Prvni dite rodila od osmi rano do 18hod odpo. Neotevirala se,protoze ma uzkou panev a dite nesestupovalo, narychlo byl delany cisar. Mala mela 4,5kg. Ted ceka druhe a doktor ji doporucil naplanovany cisar. Druhe dite ma take prepoklady, ze bude velike. Jsme ze 4deti a vsichni jsme meli kolem 4.5kg. Nastvala se na nej a radsi ohrozi sebe i dite, jen kvuli takovym,ktere radi a delaji ze sebe doktory. 😠 porad je mensi riziko dite nechat naockovat. A mensi riziko vad. Tak si nechte svoje nazory a pravdy. Neovlivnujte ostatni. Uzijte si handrkovani vasi pravdy, jsou dulezitejsi veci. Jako se venovat diteti!!!

gepe
5. kvě 2015

@kajalka smutny neni to, ze neco diteti vypozoruji prave matky, smutny je to, ze vse co diteti je ci se kdykoliv objevi je davano pouze a ciste na vrub ockovani. Ano, nekdy muze byt ockovani spoustecem, to vsak i chripka ci jina nemoc, laik to vsak odborne posoudit nemuze, co je konkretne tou pricinou.
Casto se stava, ze rodice nechaji naockovat ne zcela zdrave dite a to je dle mne zakladni problem! 🙂

kajalka
5. kvě 2015

@gepe Pokud vím, snad tu není případ, kdy by lékaři oficiálně potvrdili poškození očkováním. Kecy o spouštěči jsou maximálně alibistické. Nikdy dítě nemusí prodělat chřipku takovou, aby spustila nějaké další onemocnění. Ale do očkování nás nutí stát.

gepe
5. kvě 2015

@kajalka Nikdy nerikej nikdy, to je fatalismus a to neni v poradku. To se mila pletes 🙂 uz i ryma muze u ditete i dospeleho pekne zavarit, o chripce a pripadnych dusledcich nemluve. Kazda mame jiny nazor, ja vsak Tve nazory kecama nenazyvam a respektuji, debatuju.
Stat nuti do ockovani, ok. Pokud nebude nutit, bude dobrovolne, nebudes tedy ockovat, respektuji. Tve dite onemocni nemoci, na kterou je vakcinace a bude mit nasledky... budes hradit veskerou naslednou lecbu a nest plnou odpovednost za stav sveho ditete? Domnivam se ze nikoliv, budes hledat vinika a tim bude kdo? Deti ze skoly ci skolky? Lekari? Sousede s nemocnym ditetem?

kajalka
5. kvě 2015

@gepe Proč bych jí měla hradit? Hradí si jí kuřáci? Obézní? Drogově závislí? Nezodpovědní řidiči?

alubif
5. kvě 2015

@kajalka obyčejná chřipka nebo opar nebo jakákoli banální infenkce může spouštět choroby jako je ADEM, SSD nebo Guillain Barré syndrome a mnoho dalších ... ale ty asi nejsi moc informovaná a z medicínského či chemicko/farmaceutického oboru, že?

kajalka
5. kvě 2015

@alubif Tvrdím snad opak? Kolik takových lidí znáš, kteří měli tu smůlu?

alubif
5. kvě 2015

@kajalka mimochodem ani o veřejném pojištění a daních nemáš přehled!!!

kajalka
5. kvě 2015

@alubif A jsem totální anafabet! 😀

gepe
5. kvě 2015

@kajalka to tvrdis o sobe Ty. A Tve otazky jako odpoved na me neberu v potaz, jsou mimo OT. Odpovis mi normalne, ci nikoliv?

Strana
z6