Injekce na vyvolání mestruace, výtok z bradavky

vendula710
20. bře 2016

Zdarvím Vás, chtěla bych se jen zeptat zda s tím nemáte některá zkušenost. 2 měsíce jsem nedoslala menstruaci. Teď jsem byla u gynekologa ten mio dal 1 injekci na vyvolání...NIC. Po týdnu jsem doslala další, vyšší dávku....NIC. Teď jsme měli s přítelem sex a říkal, že cítí že mi něco teče z bradavky, a opravdu jsem si pak na ni zmáčka a vytekla kapka bílé tekutiny. Nevíte někdo o co by mohlo jít?

ninanela
20. bře 2016

Na místě asi kontrola hormonálního profilu,který může za absenci menstruace a taky za galaktoreu(výtok z bradavky) v důsledky zvýšeného prolaktinu.

no_title
20. bře 2016

hádám, že to bude důsledek nadbytku prolaktinu. Doporučovala bych zajít na gyndu ještě jednou a trvat na hormonálním profilu. Agolutin (teda pokud ti dávali Agolutin) je tzv. estrogenový test, čili pokud to do 14 dnů po něm nedostaneš, znamená to většinou málo estrogenu (žena odmenstruuje jen pokud má určitou hladinu estrogenu). Hormonální profil se bere obvykle 2.-4. dc, pokud ale MS nedostaneš vůbec, dá se udělat kdykoliv, nějaké extrémně vychýlené hodnoty by to i tak ukázalo...Nebo si nech na měsíc napsat HA a potom až se dobere platíčko, tak to do týdne dostaneš tutově a potom můžeš jít na ten hormonální profil.
Těhotenský test sis dělala? V těhotenství taky stoupne prolaktin, takže se může stát, že z prsou něco vyteče.

vendula710
autor
20. bře 2016

jj dělala po první injekci..negativní...

vendula710
autor
21. bře 2016

tak včera mi to nedalo a dělala jsem znovu test...pozitivní

no_title
21. bře 2016

@vendula710 krásné, gratuluji 🙂

vendula710
autor
21. bře 2016

Jen je zbytečné teď jít asi na gynekologii že? Když by tam asi nebylo stejně nic vidět