Jak sbalit chlapa?
Ahoj holky,
rozesla jsem se po 12ti letech s pritelem.. A moc bych si prala poznat lasku znovu.. Je to jiz skoro rok, a stale nemam pritele.. Mam moc prace, a nejsem moc sebevedoma.
Kamaradi mi rikaji, ze jsem pritazliva.. Ale premyslela jsem.. Proc jsem tedy stale sama.. A dosla k tomu, ze je chyba nekde ve mne. V meme chovani...
Chtela jsem se proto zeptat, jak najit nového partnera, a jak ho sbalit, az se rozhodnu, ze "s timto by to mohlo jit"? Moje kamradky umi chlapum tak vtipne a trefne neco rict.. Ze ti pak litaji kolem nich sami.. No a ja, ticha voda.. O mne si nevsimne nikdo, ze vubec tam jsem..
Pripadne poradte, jestli jste samy sbalili chlapa, jak jste to udelali? Konkretni tipy by mi dost pomohli, ponevac ja sama asi nic nevymyslim...
@zelos jsou to stránky www.spolecneaktivity.cz
záleží jakého muže chceš ??
Mé hrozne bavilo pročítat profily mužů na internetové seznamce www.stesti.cz, člověk si muže hned dle nějakých vyplnenych profilů pomyslet svoje o chlapech. Někteří si všimli ze pročítám jejich profily a zareagovali sami. Mezi nimi byl i můj nyní už manžel, nejbajecnejsi muž pod sluncem. Přeji hodně štěstí.
Ahoj holky. Zrovna jsem tohle téma dala do jiného Topicu, tak Vám to ještě překopíruji sem :D.
Ahoj holky 🙂. Když to tady přičítám, tak s většinou souhlasím 🙂. Nechci tady s toho dělat seznamku, ale když by jste nějaká měla zájem, mám super kamaráda který v životě neměl moc štěstí. Má čtyřletého chlapečka. Když by jste některá chtěla, ráda předám kontakt 🙂. Mějte se dámy a přeji hodně štěstí v životě 🙂. Vysočina/JM

Já to nijak neřešila. Řekla jsem si, že až to bude mít přijít, tak to přijde. Pak jsme se se současným partnerem dali dohromady. Jinak z vlastní zkušenosti. Nemusí to být nikdo cizí, ale dlouholetý kamarád.