Kde může matka samoživitelka najít partnera pro život?
Kde si matka samoživitelka má najít partnera pro život?
Mám 2 děti 3,5 roku a 8 měsíců. Od narození druhého dítěte jsem sama (otec nefungoval, jak měl). Jsem sama úplně na všechno. Nemám ani hlídání. Jednou za čas jdu s dětmi akorát na nějakou dětskou akci, když je někde v okoli a jinak s dětmi chodím pravidelně do fitka. Nemám na čele napsáno, že jsem sama, tak se obávám, že i kdybych se někomu líbila, tak mě stejně nikdo neosloví, kor, když mám mimino. Je fakt, že ve fitku je jeden chlap, který se mi líbí a všimla jsem si ho jen díky tomu, že se na mě jednu dobu hodně díval, ale myslím (jen myslím), že mu asi vadí, že už mám děti. Jeden den se na mě usmívá a jinej den mě ani nepozdraví (ví, že jsem sama). S ním to nejspíš nikam nevede, když se k ničemu nemá (sere mě to). Prostě mě zajímá, kde si najít chlapa pro život, který nás bude mít rád a my jeho?
Zdravím, nevím kam už se mám obrátit a moc prosím o pomoc s něčím, s čím mi můžete pomoci. Píšu závěrečnou práci sbírám data od lidí, kteří žijí aktuálně singl, nejsou v partnerském vztahu. Byla bych vám neskutečně vděčná, pokud mi vyplníte anonymní dotazník: https://forms.gle/47x98kkZHUVG3oAMA. Bude to i benefit pro vás, uděláte si tím takový malý soukromý audit vašich postojů k vaší aktuální situaci a k případnému novému vztahu. A moc mi tím pomůžete. Případně moc moc děkuji za vyplnění.

@trdelnik234 no ale někdo to chce jinak, ale ostatní to hodnoti tak, že se má jak v prase žitě, když má takové starosti