icon

Kolik času týdně věnují Vaši partneři sobě a koníčkům?

te_reza
11. kvě 2017

Nějak jsem nevěděla, kam moji otázku/diskuzi zařadit. Zajímalo by mě, kolik času dejme tomu týdně Vaši partneři věnují sobě a svým koníčkům? Mě totiž příjde, že u nás už to je dost přes čáru, ale třeba ne. Tak by mě zajímalo, jak to je jinde. Díky za odpovědi.

Strana
z2
drakenn
12. kvě 2017

Můj muž pracuje na 12, do práce jezdí na kole (vyjíždí dříve, později přijíždí) . Každou středu věnuje celou na své dva koníčky, každou 4 sobotu je pryč. Jednou za kvartál na to padne celý víkend.
Jinak stíhá makat na stavbě. Jeho volný čas se snažím trávit s ním- kolo, brusle, v zimě lyže (od 3. let kluci s námi), vodák a výlety. Abych neseděla doma a hned po jeho návratu ho nezahrnovala výčitkami, že on si užívá a já nic😝

dura175
12. kvě 2017

Koukám, že ten můj chlap je oproti ostatním pořád doma, nebo se mnou... 🙂 Do hospody nechodí, sport sám nedělá a s kamarády se stýká sporadicky. Sportujeme totiž spolu a jeho hlavním koníčkem je pc. Hraje s kamarádem jakousi střílečku, ale to tak 40 minut denně, pak hraje na kytaru. Já chodím jednou měsíčně s kámoškama na čaj a občas kosmetika, masáž, atd.

romanovic
12. kvě 2017

Moj je na volnej nohe, rano odchadza o 7,30 , odvedie mladsiu cez cestu skoly a prichadza, ked spime. Cez vikend sa naobeduje a odchadza, prichadza, ked spime...
Ak niekde chcem ist, staci povedat a pride domov, ale nikdy to neurobi sam, vzdy musim "ziadat"...manzelia sme 14 rokov.

jani76
12. kvě 2017

Jelikož můj chlap je většinu času v práci vč. sobot, tak je nejradši doma (sám to říká), takže jeho "koníčky" jsou "čučet" na sport v TV, pak kutit něco doma (opravy na domku, dělat dřevo apod.) nebo spát, popř. hospoda v neděli s námi 🙂 Vyloženě ho skoro musím vyhodit do hospody za jeho kámošama na pivo, což je tam 1x za čtvrt roku. Ale fakt je, že jeho práce je i jeho koníčkem, takže je spokojenej i takto usedlej 😀

mammoth007
14. kvě 2017

@editah222 krasny. My jsme spolu s mazelem pet let a mame to stejne. Az jsem se bala, ze nejsme normalni, kdyz jsem tu cetla, kam vsude ti chlapi chodi 🙂 Tak jsem rada, ze v tom takhle nejedem sami.

jullli
14. kvě 2017

Ty jo mate manzeli celkem cestovatele :D

My jsmr spolu 8 let z toho 3 roky manzele,
Volny cas travime spolu vsichni a nebo manzel se synem a ja odpocivam, nebo pracuji (pracuji doma) manzel vetsinou dela vikendy takze u nas si nehrajeme na to co je za den...
Casto se vracime domu na moravu k nasim ( zijeme v praze) a tam zase travime volne chvile spolu a nasimi prateli, ci se jednou za cas manzel vyda na hledani pokladu s detektorem,ktery si nedavno poridil... 🙂

simkrk
14. kvě 2017

U nas to je tak ze kdyz pritel konci v praci ve 4-5 tak pak jde do podilky a prijde domu kolem 7-8 :/ vetsinou chodi 5x tydne kdyz ma takovehle smeny..a pak chodi kdyz ma volno..obcas si zajde s kamosem na pivo..

martina995
14. kvě 2017

Můj dělá řidiče v zahradním centru takže přes týden od úterý do čtvrtka od rána do cca 5 pryč, když je sezona tak i pondělky a vrací se třeba až v sedm. Přes leto po práci jde buď ještě pomáhat s kamarádem s tesařinou nebo je doma. Přes zimu každý pátek večer na florbale a pak na pivě. V létě potom asi 5 víkendu v rozmezí červen-září na raftových závodech a jeden víkend v květnu jezdí s partou a na tůry. Příští rok dokonce plánuje na 14 jet do Norska. No a jelikož spravujeme barák tak skoro každý víkend je na baráčku a tak dělá, je toho tam ještě na správní dost. Ale taky se snaží věnovat malému a udělá si čas i o tom víkendu. Chodíme spolu do kina, pohlídá malého abych mohla jít s kamarádkami, jezdíme na vylety. 🙂 Já už jsem si zvykla že můj chlap je ten typ, kterého doma prostě neudržim. Že začátku jsem brblala že je pořád pryč, ale nenaděla jsem nic tak jsem se s tím smířila. 🙂

Strana
z2