Rozchod na konci těhotenství, sama s miminkem
Dobry den vsem,
Rada bych touto cestou nasla maminku z Prahy nebo strednich cech, ktera zazila rozchod v tehotenstvi a zustala s miminkem sama.
Pritel si po 12ti letech vztahu uvedomil, ze od zivota ocekava neco jineho resp nekoho jineho... a ja sem zustala sama. Zatim nevim, jak vse zvladnu a moc by mi pomohlo, kdyby se nasla maminka, ktera podobnou situaci zazila a hlavne zvladla a ustala se cti.
dekuji
@medwidkowa takto černobílý pohled na věc jsem měla kdysi též až do doby než jsem se ocitla v podobné situaci od té doby bych si nikdy nikomu nedovolila říci, že si za svou situaci může sám. Vždy je na vinně ten kdo ubližuje a nic ani to, že druhá osoba je slabš,í mu nedává právo k takovému jednání!
@karlajasmine Po mnoha zkušenostech nejsem tak radikální. Ale pokud se nic nezmění, tak se nezmění ani on.
Holky já jen zírám kolik nás tu je v podobné situaci. Jsem těhotná po 2 letech manželství, dítě jsme oba chtěli a do 7 měsíce jsem si myslela, že mám super chlapa a vše bude skvělé. Ale vůbec nebere ohledy na to, že jsem teď citlivější. Vyčítá mi, že jsme přišli o můj příjem ( spíš o mé příjmy, měla jsem v jednu chvíli i tři zaměstnání), že budeme mít málo peněz, že plýtvám benzín v autě, když jedu za rodinou nebo kamarádkou. Všechno podle něj dělám špatně.....on ví a dělá vše nejlíp, i když není schopný se o nás postarat, dodelat barák k bydlení...nic. Je to hrůza. Nakonec skončím s miminkem sama, protože tohle se nedá vydržet. Naštěstí když vidím, kolik nás tu je v podobné situaci, tak už se tolik nebojím. Nějak to s miminkem zvládnu s podporou rodiny.
@veruberu21 to mě moc mrzí, že tohle zažíváš. To jako nevěděl dřív, že příjdete o příjem, když si pořídite dítě? A jak vyčítá, to dítě chtěl taky a je i jeho, tak mu to vždycky připomeň, že ty nosíš vaše společné dítě, které jste chtěli a holt pracovat nemůžeš, respektive hned jak porodis, tak tě čeká šichta 24/7, tak ať raději pomlčí. Snad je jasný, že žena je pak doma na rodicaku a je to dost často hodně na chlapovi, alespoň na začátku, to si měl chlapec rozmyslet dřív. A abys seděla jen doma na zadku a nemohla za rodinou kvůli benzínu, to je vrchol. Hrozný, jak někteří chlapi zblbnou 🤦. Nedej se a dej mu jasně najevo, že o vás může taky na krásno přijít s tímhle chování. Drž se!

@merope Pokud ji chlap uhodil, a uhodil, tak je pozde na jakoukoli zachranu... udelal to jednou, udela to znova. Ona neni od toho aby zachranovala fetaka. Takovej chlap se nezmeni nikdy a doufat v to je nejvetsi naivita.