icon

Věnovala bych věci pro miminko osamělé mamince či těhulce

verja
18. led 2015

Mám doma velký balík věcí 0-6 měcíců na chlapečka a hračky, teré bych ráda věnovala nějaké mamince, které to opravdu pomůže. Nechci to prodávat ani dávat k poplenicím. Vše je pěkné. Doufám, že budete poctivé a ozvou se jen potřebné. Praha.

zuhra
18. led 2015

Skvělý nápad. Snad se přihlásí někdo poctivě!!!!

nov777
18. led 2015

Puvodne jsem mela stejny napad, ale zjistila jsem, ze spousta vychytralych si od tebe balik zadarmo vezme a pak ho rozproda. Jinak napad je to krasny. Ja prodavam veci v podstate za postovne a taky uz se mi stalo, ze nejaka chytra osoba smlouva, aby to pak za ctyrnasobek prodala. Hnus.

nonacek
18. led 2015

@verja krásný nápad , ale Já jsem po synovi měla spoustu věcí hraček.........
Darovala sem to osobne do klokanku. A byl to krásný zážitek pro mne
Ta radost v ocich tech deti byla až k memu pláči... fakt.
To jsou opravdu ty potřebný , protože nemají nic ani rodiče...
Dej to tam a uvidíš jak te zahřeje na srdíčku 💖
Tady nevis komu to Dáš....
přeji Hodně stesti💋

lrg
18. led 2015

Taky jsem to měla v plánu, pokud bych nečekala zase holčičku. Ale těžko najdeš na internetu opravdovou maminku v nouzi, jedině na doporučení. Taky potom věnuji asi spíš do nějakého zařízení, které by mělo zájem.

lenicka07
18. led 2015

@verja Je tu skupina "Pomoc konkrétním maminkám" tak to můžeš zkusit tam 🙂
Snad mám zatím štěstí, že jsem narazila na "hodné holky" 🙂

verja
autor
18. led 2015

nonacek...no už jsem slyšela, že kdybych dala třeba ty hračky do kojeňáku, tak je s tím prý trochu problém. Bohužel na nepoctivce jsem také narazila. Ráda bych to dala někomu osobně, komu bych třeba postupně mohla dávat další věci a tak, proto jsem psala region.

tarra27
18. led 2015

@verja myslím si, že maminka, která na tom je finančně špatně, je třeba i sama, nemá možná ani internet, neb je to tak, že si ho nemuže dovolit....

do klokánku nemám zkušenosti, ale známá pracovala v dětském domove a říkala, že tam deti mají vesmes finančně všechno, že co potřebují je láska....

taky bych radeji pomohla mamince, ktera je na tom finančně špatně a je třeba sama s miminkem....

tak hodně štěstí....možná by bylo dobré se zeptat na charitě, jestli o někom neví....

petkab82
18. led 2015

Ještě můžeš zkusit nějakou porodnici v okolí, kámoška dala věcičky do porodnice a vzali si i větší kousky a nějaké hračky na dětské oddělení, ale je to vždy o domluvě.

marrei
18. led 2015

Já chodím dávat věci a starší hračky do azylových domů. Ty jsou právě pro maminky v nouzi, které nemají kam jít, a až se jejich situace vyřeší, zase přenechají své místo dalším maminkám. Tím, že se tam maminky takto "točí", potřebují starší oblečení atd. prakticky stále. Je pravda, že když jsem nesla věci do Klokánku, paní mi řekla, že oblečení pro miminka mají dost, potřebují spíš pro starší děti...

llluckaaa
18. led 2015

Zkus azylové domy pro matky s dětmi, taky do jednoho v okolí dávám věci a hračky.

nonacek
18. led 2015

@verja souhlasim,je lepší to dat osobne. Proto jsem to dala do
klokanku ,protože v tom problém nebyl a ještě Velká radost za každou hracku.. vděčnost ....

verja
autor
18. led 2015

díky na tipy..jdu hledat azylový dům,tam to pomůže asi nejvíc:D

nonnni
18. led 2015

@verja zkus mistni materske centrum, vetsinou vedi o matkach, ktere jsou opravdu potrebne...

ale jinak souhlasim, kojenaky a detske domovy nepotrebujji ani obleceni, ani hracky. Toho maji hodne, ale pokud by nekdo pomoci chtel, tak treba vitaminy (ja posilala balik Pikovit sirupu do kojenaku v Krci) se jim vzdycky hodi.