Dlouhodobý nechráněný pohlavní styk

ywet0
7. led 2017

Ahojky všichni, mám takový spíš dotaz.
S přítelem jsme spolu 8 let a již asi posledních 5 let máme spolu nechráněný pohlavní styk bez prezervativu, já antikoncepci samozřejmě používám.
Teď miminko rozhodně neplánujeme, ale to, že se do mě vždy udělá, má to nějaký vliv na otěhotnění později?

Všem děkuji za odpovědi

miltrue
7. led 2017

Nemá. Antikoncepce ma větší vliv ;)

ywet0
autor
7. led 2017

Opravdu? takže teď když máme pohlavní styk bez prezervativu tak později když budeme chtít miminko zhruba za 5 let, tak to na to nebude mít žádný vliv? Jakože když to řeknu blbě, že po každém styku dá do mě spermie :D

annasmyckova
7. led 2017

@ywet0 co to je za dotaz?😀 přítel má nějaké kontaminované spermie, nebo co? To spíš je riziko ta antikoncepce -někomu po letech používání pěkně rozhodí cyklus, že se to třeba několik roků srovnává...

ywet0
autor
7. led 2017

No to ne, ale nerad používá prezervativ, tak jsem se jenom zeptala, to snad není hřích, ne?

janikas85
7. led 2017

@ywet0 nechráněný pohlavní styk nemáte, chráníš se antikoncepcí. Jediný před čím tě prášky nechrání jsou pohlavně přenosné choroby. Dokud bereš antikoncepci neprobíhá ovulace(vajíčko se neuvolňuje), až vysadíš antikonceci, tak se cyklus po nějaké době snad upraví a budeš mít ovulaci a tím i šanci,že spermie oplodní uvolněné vajíčko a ty otěhotníš.

medulinek
8. led 2017

Muzes si vypestovat alergii na sperma,jako se to stalo mne,pak s otehotnenim problem je

ywet0
autor
8. led 2017

A jak zjistím že mám alergii na sperma?

medulinek
8. led 2017

priznaky mit muzes a nemusis,mezi priznaky patri svedeni,paleni,zarudnuti,otok,pokud budeš bez příznaku,prisjde se na to,az kdyz ti nepujde otehotnet a poslou te na imunologicke testy,tam se bere krev a partnerovo sperma a z toho zjisti,jak protilatky reaguji.

nikprerov
Autor odpověď smazal
Zobraz