Kam na výlet s dětmi mezi Slaným a Mšené-lázně?
Krásný dobrý den, ve stredu jedu s mamkou a dcerani (3,5roku a 3 mesice) babicce pro hul do msenych lazni. Cestou bychom chtely s holkama nekam na vylet, aby to hlavne tu starsi bavilo a vybilo. Nejake typy? Kam s nimi? Nekde primo tam, ci blízkém okoli? Neco se zviratky, nebo velka herna?
@karol1996 Ten zoopark Olovnice je sice menší, ale mají tam dělané i pěkné koutky na posezení na svačinu. Jen se u nich dá koupit tuším jen zmrzlina. Ale na to jak je malý - tak je tam zážitek, ež se může k Surikatám a to fakt stojí za to. Jinak vyloženě dobrou restauraci - no úplně nerada dávám tipy, protože každému chutná něco jiného a my tedy s dětmi tak často nechodíme. Ale moje mamka si třeba pochvaluje jak vaří v Otvovicích ( restaurace teď patří Lucii Bílé - dům má přímo naproti.... tak někomu to taky může přijít jako fajn zážitek) Mají posezení uvnitř i venku na zahrádce a parkuje se hned před restaurací. Já to tedy úplně jako zážitek neberu, protože jsem se tam narodila, ale pizzu mají dobrou a točenou zmrzlinu taky 🙂
Jo pokud jedete z tohoto směru - tak kousek od kladna je ještě Čabárna - ale to je spíš na krátké zastavení a procházku, jsou to především rybníčky a chovají tam spoustu ryb.

A odkud jedete? Pokud od Prahy - tak Kolem Kralup, které jsou cestou jsou tři pěkné Zooparky - Zoopark Zájezd, Zoopark Olovnice, Zoopark Zelčín - každý je trochu jiný a všechny pěkné.