icon

Kdy jste byli poprvé v cirkusu?

tyf
24. zář 2015

Ahoj, vím, že to je individuální a každé dítě je jiné, ale zajímalo by mě, v jakém věku je taková zábava pro dítě vhodná. Mám dceru 2,5 roku a určitě by jí to hodně zaujalo, kdybychom seděli hodně blízko, ale program trvá 2,5 hodiny, což je dost dlouhé. Byli jste někdo v cirkuse ještě před třetími narozeninami? Mělo to smysl? A moc prosím neudělejte z toho diskusi na téma - cirkus, týraní zvířat apod 🙂

nonnni
24. zář 2015

@tyf ale to je individulani. Moje starsi by to v tu dobu dala, moje mladsi absolutne ne. Zkus to a kdyztak odejdete.

andelka
24. zář 2015

Můj by to neuseděl a asi by ho to ani nebavilo. Uvažovala jsem jít, je mu pět, ale nějak ho to nezaujalo, šli jsme se jen podívat kolem na zvířátka. Mladší 3,5letý má šílený strach z klaunů, takže ten do cirkusu dlouho nepůjde.

ladie
24. zář 2015

@tyf byla jsem se synem v létě - 3 a 3/4 roku a vydržel první půlku. Pak už to na něj bylo dlouhé, tak jsme šli. Ale líbilo se mu to.

konidana
25. zář 2015

Mladšímu byly asi 4 roky, starší necelých 6. Na malýho to bylo místama dlouhý, ale užili si to nakonec oba. Dřív jsem se s nima bála jít, i takhle to bylo na hraně, ale ukecali mě, a OK.

finezuza
25. zář 2015

Dcera byla v 2,5 roce, a taky to trvalo 2,5 hodiny, seděla celou dobu a hleděla s otevřenou pusou 😀, ani se nehla. Ale asi by to chtělo se podívat na recenze a správně vybrat cirkus, my byli v Berouskovi Sultán a líbilo se nám to, ale hodně cirkusů je prý katastrofa, a fakt to za to nestojí a nebaví to ani dospělé natož děti.

novina
25. zář 2015

Syn bude mít v listopadu 3 roky a byli jsme nedávno. Vydržel celý program a moc se mu to líbilo.

alcar
25. zář 2015

Nasi byli s 3,5 letou neteri a vydrzela to cele. Akorat ze zacatku, kdyz vystupovali nejaci atleti (nevim, jestli to je ten spravny vyraz 😅 ) na vysokych tycich nebo zebricich a seskakovali dolu, tak se strasne lekla a schovavala se za zidli, brecela a odmitala vylezt. 😀

betelgeuzz
25. zář 2015

Starší měla do nedávna hrůzu z klaunů, takže do cirkusu nechtěla. V létě tu opět cirkus přijel a najednou jít chtěla. Takže jsme byli poprvé teď, holky necelé 4 a 6. Moc se jim to líbilo, v půlce programu byla přestávka, kdy se mohli povozit na ponících, prohlédnout si zvěřinec. Dřív by to ta mladší asi nezvládla.

kamino
25. zář 2015

Byli jsme s tříleťákem, ale na takovém tom malém cirkuse, kde přestavení trvalo kolem dvou hodin, po hodině byla přestávka s prohlídkou zvěřince a pak pokračování. Prckovi se moc líbilo , vydržel v pohodě celou dobu.