Morava s malými dětmi - tipy na babyfriendly ubytování

mons
20. čer 2018

Ahoj, prosím o tipy na babyfriendly ubytování (bazén, herna, hřiště, strava...) na Moravě a popřípadě i tipy na výlety (děti 0,5 a 3 roky), aby si to užil hlavně tříleťák a my s ním. Moc děkuji M.

lobella
20. čer 2018

@mons ubytko neporadim a tipy na vylety, chce to upresnit, kde budete...s kamaradkou jsem sla stezku bosou nohou u Valtic, vhodne pro jizdu kocarkem i male deti, po ceste jsou ruzne aktivity pro decka, hezky vyhled, prijemna prochazka, doporucuji, kdyz bude chladneji, nebo pod mrakem, po ceste neni moc stinu, kam se schovat...

maaaja12
20. čer 2018

V Mikulově je krásně a možnost spousty výletů. Penzion Falkom.

lennus
20. čer 2018

Jsem z vesnice Ratíškovice, kde je toho dost nejen tam i v okolí a nabídky ubytování taky, můžu poradit.

blahova_andrea
20. čer 2018

my byli v lednici penzion pohádka

wimbledon78
20. čer 2018

No ja shanela loni a v cervnu veskere babyfriendly pensiony byly uz zabookovane na cele leto 😟
Takze drzim palce pri shaneni.

lca180
22. čer 2018

Doporučuji Wellness hotel Panorama v Blansku - tip jsem měla odsud z MK,je tu hodně recenzí. Byla jsem s dětmi 2 a 5 let. Venkovní bazén,vnitřní bazén,hřiště,písek,trampolína,zvířátka,motorky a odrážedla.Výlety: Punkevní jeskyně (20min),zde i Dům přírody(se super dětským koutkem a možnost jezdit na odrážedle),od parkoviště k jeskyni jezdí vláček (10min), Brno ZOO+plavba parníkem+Hrad Veveří (40min od hotelu),Dinopark+malá ZOO Vyškov (40min),v okolí:rozhledna 2km(lze částečně s odrážedlem),vedle 100m zvířátka,trampolína,hřiště,občerstvení, cca 1km pod hotelem velké hřiště u nádrže Pálava-lze koupat,možnost občerstvení.V létě jsou v hotelu animační programy.
Jinak také doporučuji také ubytování v Blansku - Statek Samsara (krásné klidné místo,uprostřed přírody se super jídlem,s wellness, dětským hřištěm)-byli jsme na obědě a určitě se tam vrátíme.

broskvicka21
6. únor 2020

@lennus starší diskuze,ale poradila by jste nějaké ubytování?Nejlépe v soukromí,venkovní bazén výhodou.

skorinka423
16. čer 2020

tak babyfriendly hotel už je dneska snad každý ne? nevím jak na Moravě, ale na Vysočině je snad skoro každý, koutek vevnitř i hřiště venku už je samozřejmostí