icon

Plavání miminek v Praze bez kurzu. Víte o něčem?

snupik
20. bře 2008

Ahoj maminky...
nevíte některá náhodou o místě..bazénu, kam bychom mohli chodit plavat jen tak bez kuzu??

ladunka
20. bře 2008

Snupik, vyzkoušený máme Hloubětín. Je tam slaná voda, takže méně chloru nebo vůbec žádný, to přesně nevím, a i takové brouzdaliště, kde je vody dospělému tak po pás a tam je i trochu teplejší voda. Byla jsem tam v návštěvních hodinách v půl roce věku Karolíny a nevyhnali nás 🙂)

nikka.vo
20. bře 2008

já byla na Barrandově v aquparku - nějaká pani mi tam říkala, že je překvapená, že nás tam pustili, že donedávna nepoušteli děti do roka, ale asi to už neřeší 😉 ... ale vyloženě ve velkém bazenu jsme nebyli. Jen v dětském, ve výřivce na chvilinku a pak ještě v jednom bazenu, kde je trochu teplejší voda a vzadu jsou pak masážní trysky, na těch jsme teda fakt nebyli 😅

bledulka
20. bře 2008

snupi-no teoreticky asi můžeš kamkoliv,kde je jen trochu teplejší voda,takže se poohlédnout po vyhřívaném bazéně...tam kam chodím plavat s kurzem může i veřejnost,ale je to hodně drahé....Takže ani nedoporučuju.
jinak jsme byli poprvé sami bez kurzu v bazéně (bazé pražačka tuším) ale tam je voda chladnější-okolo 28°C,takže doporučeno až pro děti po 9.měsíci...

ale musím říct,že jsem byla ráda za to,že chodíme do kurzu-člověk už s prckem umí jinak manipulovat a už jsme si ho potápěli a vše bylo v pohodě (nevím,zda bych to sama bez zkušeností takto zkoušela )
Proč nechceš chodit do kurzu?

gedren
20. bře 2008

Ja jsem byla s Ladunkou v tom Hloubetine ;), a jinak jsem se ptala mailem i aquaparku Letnany, jestli tam muzu s pulrocnik ditetem, a oni rekli, ze jo. Ale nebyli jsme tam nakonec.

A jinak ja jsem si to prave takhle chtela vyzkouset a zablbnout bez kurzu - jelikoz neoplyvam casem (pracuju), tak jsem chtela vedet, jestli by to Helenku bavilo, nez do toho pujdu. No a z tech par soukromych navstev bazenu jsem zjistila, ze Helenka z vody neni 2x nadsena a mne se z toho ucpavaj mlikovody, takze proste nic pro nas 🙂, tudiz jsem byla rada, ze jsme to zjistily, aniz bychom vyhodily penize na kurz 🙂

nikka.vo
20. bře 2008

Jo jinak na tom Barrandově je kolem 30 stupňů i vzduch, což je super pro děti 😉 a voda jedna z nejteplejších v Praze, ale už si nepamatuju kolik

gedren
20. bře 2008

Tak to je bozi, pac my se na podzim budem stehovat do Slivence, asi 10 minut pesky od toho barrandovskyho aquaparku, a uz se na nej tesime, tak ted se teda tesim jeste vic 🙂)

xsipm04
20. bře 2008

Já jsem slyšela od jedné maminky, že si chodí sama plavat do Průhonic (chodí tam asi se 4 měsíčním miminkem), tam jak normálně plave Kenny klub, nevím přesně, kde to je, mají to na stránkách http://www.kenny.cz/praha-pruhonice.html Prý tam normálně pouští i veřejnost, a předpokládám, že je tam voda nějak líp čištěná, když tam chodí plavat i mimča.

nikka.vo
20. bře 2008

gerden, neni to tam kdo ví jak velké, ale mě se tam líbí 😵 😵 😵 a je tam teploučko 😵 😵 😵 , Slivenec je super 😉 , bydlím kousek od Řeporyj 😅 a ve Slivenci mám známé 🙂

niki2
20. bře 2008

Snupiku, na Barrandove jsme byli asi pred mesicem, prodali nam predrazenou plinku do vody a uvnitr nas vubec nepustili do vody, ze az od jednoho roku.
Byli jsme v Hloubetine, tam v pohode, je tam slana voda a bazen asi 0.9 m docela dost velky. Jen tam platis i za prcka. Do Letnan jsem volala, tam nas pry pusti. Jinak je take docela dobre si hlidat, kdy maji v bazenu plavani miminek a jit hodinu pred nebo po, je teplejsi voda. Tak jsme driv chodili do Radlic, jen s manzelem 😉

snupik
autor
21. bře 2008

Děkuji...
my byli ted s kamarádkou v Českých Budějovicích...na zkoušku...před kurzem, chtěla jsem vědět, jak se to Kubíčkovi bude líbit a jestli to má cenu..
Navíc bude s malým chodit na kurz taťka, akdyž zjistil, že se tam s dětmi spíše povídají básničky, tak trochu znejistěl🙂
🙂 😉 No, tak proto hledám něco podobného jako měli v ČB...bylo to tam super BABYCENTRUM..tady asi nic podobného není..škoda

nikka.vo
21. bře 2008

niki, tak to čumim - nás pustili 😕 😕 😕 no a pleny jsme měli svoje, to je holt jasné, že se budou snažit vydělat 😖

ggeejjiittkkaa
24. bře 2008

Ahoj maminy mohla bych se vás zeptat jestli má někdo zkušenosti s bazénem v Kolíně nebo Kutné Hoře?

germik
14. lis 2009

ahoj holky, chodíte niektorá plavat s mimčami sami? My už máme prvý kurz za sebou,takže približne viem,čo možem s malou robit vo vodičke, ale radi by sme si vyrazili cez víkend sami s malou a manželom. Viete mi odporučit fajn bazen s teplejšou vodou,vhodnou pre kojencov v Prahe? díky

romankav
14. lis 2009

Výborný je hotel Step, myslím, že o víkendech se tam dá chodit bez omezení do relaxačního bazénku (je teplejší). Ve všední den tam jsou myslím kurzy. Ve vyhledavači sportcentrum hotelu step.

germik
14. lis 2009

romankav - dakujem, pozerala som to na webovkach, vypadá to presne podla mojich predstav 😎 aj cenovo fajn 😎

kittysha
14. bře 2014

Ráda bych obnovila - víte prosím o nějakých dalších místech v Pze, kam lze jít s mimčem do 1.roku - teplota, čistá voda, omezený chlor/slaná voda, zázemí..

zupipi
13. únor 2015

Ahoj, budu rada, kdyz budete sledovat novy informativni web www.praha15maminkam.cz, ktery se venuje hlavne akcim pro deti a rodice, najdete na nem take seznam hrist, skolek a materskych center a prave i toho plavani na Praze 15, ale i Praze 10, Praze 9, Praze 14, Uval, Ujezda, Bechovic a okoli🙂
jsme i zde na facebooku https://www.facebook.com/…14849570981/
diky, Zuzka a tym 🙂