Hledám kamarádku Kladno. Najde se?
Ahoj, hledám kamarádku z Kladna a okolí. je mi 31 mam 3 deti a nějak mi chybí ta pravá kámoška . Kamarádky mam ale každa uz pracuje nebo maj svůj život proste . ráda bych nejakou prdlou kámošku se kterou si zajdeme do kina, zacvicit , nekam s dětmi a budeme se proste na sebe všichni těšit . najde se zde nejaka takova?? PS: auto mam takze z me strany není problém kamkoliv dojet 🙂
Ahoj, já teprve čekám první mimi v září, ale ráda poznám někoho nového z Kladna 🙂
Ahoj, také se ráda seznámím na Kladně mám pouze 1 kamarádku a zbytek v Praze a jak píšeš každá má své starosti, bydlím v Kročehlavech
Ahoj, ja jsem taky z Kladna a mam dve deti.Tak kdybychom jsme se domluvili, můžem se sejít 😊
Holky, tak to se můžem sejít a seznámit. Ja bydlím taky v kročehlavech jako @cassidyl, tak si můžem vybrat nějaké místo, třeba hřiště 😊
Chcete společně se vsichni sejit??
@katussa007 @nazka budu moc rada, ted sice odjizdim na prodlouzeny vikend k rodine, ale uz se tesim na setkani, v sitenskem udoli je krasne hriste i spousta mista... Moc to tady sice neznam, ale mapy funguji 😊
nazka koukala jsem na počasí a 5.8. má být něco kolem 24C°. Ale to se pořád mění. Cassidyl, to už budete doma? Autor, tak až by jste tedy všechny měli čas, mohli bychom se seznámít 🙂
@katussa007 5.8.je ideální 👍 na sletišti je taky velký hřiště, stín.. Na Kladně je spousta míst, kam zajít. Teď bych spíš ladila datum, a místo pak podle počasí, berete?
Jo na sletište by to taky šlo, třeba i domluvit na nějakou devátou, desátou hodinu dopoledne a cassidyl 6.8. je už ale nějakých 30 stupňů, když by jsme byli ve stínu, tak mně by to nevadilo. Ráno je míň stupňů.
@nazka ja bych mohla, ale ma prset. To by jsme si napsali třeba den předem. @mmaarrttiinaa klidne se můžeš přidat až budeš moct po 10.8. 🙂 @cassidyl jak to máte Vy s tím Motolem?
@katussa007 @nazka @mmaarrttiinnaa ja 4.8. prijedu z Olomouce az vecer a Motol mame na dlouho, takze ja nejdrive 6.8. ale nechci vam to kazit
@cassidyl
@katussa007
@mmaarrttiinaa tak holky, necháme to po tom 10.8.,az budeme moct všechny? Jen teda 15.8.jedeme my zas pryč na 14 dní.. Ale co třeba 11.8.?
@nazka @allysia super, tak s tim predbezne pocitam 😊 a co vy holky? @katussa007 a @mmaarrttiinnaa

Ahoj, hlásím se 😊 kamarádky mám, ale skoro žádná nemá dvě děti po sobě, takže všechny šly do práce. Je mi 34 a pojízdná jsem taky. Klidně napiš iz