Sportovní kočárek Britax, máte zkušenost?

lenbenn
26. bře 2018

Zdravím, můžete mi prosím napsat Vaše zkušenosti pouze se sportovním kočárkem Britax? B motion, Romer atd.....a jak moc praktické jsou nafukovací kola? Nikdy jsem je neměla, jak moc se daji píchnout? Moc děkuji 😊

crazyduck85
3. dub 2018

Měla jsem Britax B motion 4, nyní mám Britax B motion 3. Kdybych měla porovnat tyto 2 kočárky, tak bych pro další dítko volila rovnou Britax B motion 3. Trojkolky jsem se docela bála, ale zbytečně. Jízda je naprostý luxus, oproti BM4 se dá nádherně ovládat i jednou rukou, má velká kola díky kterým krásně projede veškerý terén (vyzkoušena lesní cesta, polní cesta, bahnitá cesta, sníh, nerovné chodníky na vesnici), oproti BM4 se kočárek nemusí nadzvedávát při přejíždění obrubníků. V čem má zase výhodu BM4 je že je o kapánek lehčí a o kapánek skladnější, ale to je dáno menšími koly. Podle mého názoru BM4 je spíše kočárek do města (ikdyž terén také zvládá dobře) a BM3 spíše kočárek na vesnici, do přirody, terénu. Na BM3 mám nafukovací kola a ještě jsem nepíchla a musím říct, že s nima je jízda super.

jessulka
3. dub 2018

Ahoj, za mne výborná volba. Malá se v něm vozila do dvou let. Zvládl terénní cesty v lese bez problémů. Nepíchli jsme nikdy.