Sportovní kočárek, velká korba, otočný, do 12000,-

hanka3387
29. dub 2017

Maminky prosim poraďte shanim sportovní kocarek. 4kola aby sly aretovat ,velká korba, otočný (ve směru i proti směru jízdy) cena do 12000,- divala jsem se na emmaljunga a Peg perego a jsem z toho jelen.z hlubokého za chvili vyroste mame inglesina.skladnost moc neřeším.dekuji

tortojs
29. dub 2017

Nejlepší zajít do kvalitního obchodu a kočárky vidět, osahat, vyzkoušet. Pokud vyberete a třeba nebude sedět cena, kouknout po kočárku z druhé ruky. My to udělali stejně. V obchodě jsme si vzhledem k ovladatelnosti, prostornosti, skladnosti a kvalitě vybrali Easywalker Qtro. Ale jelikož je celkem drahý, tak jsme ho koupili skoro za polovinu po jednom dítěti.

charm6
29. dub 2017

My jsme zrovinka minuly tyden resili to same. Zajeli jsme do Malviku na mrkandu a pozdeji zklamani odjeli. Kocarky des bes, to doslova. Spatna kvalita konstrukce, material na porazich snad z papiru, kdyz uz to byl dobrej kocar, tak absolutne neodpruzeny atd. Nejlepsi z nich byl Jane, opravdu dobrej, koukni na ajane Epic. Na netu jsem ho masla na Pinkorblue za 7990 kc. V Malviku byly za 13 tis. To byl fakt jedinej dobrej. Cybex Balios me uplne zklamal.
No a tak jsem doma odprosila naseho polaka a objednala golfky Chicco Multiway Evo a z toho kocarku jsem nadsena. Je skvely a uzasny a ta cena je taky suoer. Potrebuju ho do auta, ale je dost velky, takze koupim jeste neco jen do auta. Sice jede mala po smeru, ale vubec to neva, spis je to vyhoda, ze lip vidi.
Za me jedine Jane, jediny za neco stal a i design je pekny. Ko je to veda vybrat kocarek.