icon

Granule Ontario pro kocoury. Je to dobrá volba?

Včera v 07:30

Ahoj, sháním nějaké slušné granule pro našeho kocoura, co nebude mít složení jako piliny. V chovatelských potřebách mi doporučovali značku Ontario, že je to dobrý poměr cena a kvalita. Nekupujete to někdo? Nemají po tom kočky moc smradlavý záchod? Náš kocour je dost vybíravý a po některých levných značkách se mi osypal.

babka
Včera v 09:53

Kdysi to kocour jedl a asi celkem v pohode. To ale musis zkusit. Smradlavy zachod zalezi, jak dobre to ta konkretni kocka je shcopna travit. A jestli se ti osypava, tak bacha na kureci a obiloviny, Na to ma hodne kocek alergii

miryp
Včera v 10:47

Ontario není podporovanou značkou v kočičí výživové poradně. Pokud nevadí kuře, resp. kuřecí tuk, pak se tam hodně doporučují Amanova či N&D. My máme alergičku, co reaguje i na kuřecí tuk, takže kupujeme monoproteinové granule od Mac´s. Po nich se nedrbe, nekýchá, nesvědí ji uši a trávení také ok.

alianan
Včera v 11:32

Teď je krmíme, moje kočka je zvrací. Ale to není měřítko, ona je specifická a zvrací většinu granulí. Kupuji kotěcí granule, klasické granule kočka nesežere, je to peršanka s uplně zaraženým čumákem a manžel to komentoval, že Ontario granule smrdí jak krmení pro ryby a i tak vypadají, jsou to hodně drobné kuličky.

Zůstávám věrná Apllaws granulím, ale spíš kvuli tomu, že je kočka nezvrací.

sebestka
Včera v 11:57
@alianan

Teď je krmíme, moje kočka je zvrací. Ale to není měřítko, ona je specifická a zvrací většinu granulí. Kupuji kotěcí granule, klasické granule kočka nesežere, je to peršanka s uplně zaraženým čumákem a manžel to komentoval, že Ontario granule smrdí jak krmení pro ryby a i tak vypadají, jsou to hodně drobné kuličky.

Zůstávám věrná Apllaws granulím, ale spíš kvuli tomu, že je kočka nezvrací.

@alianan zrovna mně v obchodě říkali, jak se Apllaws zhoršily a je lepší Ontario..tak si pak vyber.

lenkamal1
Dnes v 20:44

My jsme Ontario zkoušeli a za tu cenu mi to přišlo celkem ok, ale žádný zázrak. Kocour to jedl bez problémů, ale třeba po čase ho to přestalo bavit. Co se týče záchodu, nepřišlo mi to nijak horší než u jiných granulí v téhle cenové kategorii. Pokud má ale citlivější trávení nebo se osypává, asi bych šla radši do kvalitnějších granulí s vyšším podílem masa.