icon

Kojicí topy: Výhody a tipy na nákup

matusoni
5. bře 2023

Ahoj, používáte při kojení speciální diskrétní topy? Vidíte v tom velkou výhodu? Kolik jich má váš šatník? Jaké materiály se vám osvědčily? Kde kupujete? Mám zatím dvě tuniky s vsadkou, které točím, super je, že nemám holá záda a výstřih při kojení. A k tomu mikinu nebo svetr na zip. Osvědčila se vám i kojicí mikina třeba? Díky za tipy.😉

andelka
•
5. bře 2023

Kromě kojících podprsenek jsem nikdy speciální kojící oblečení neměla. Odkojených mám 5,5 roku (3 děti). Hodně jsem používala tílko a na to rozepnutou halenku. Nebo volnější tričko, aby se dalo dole vyhrnout.

ferda90
•
5. bře 2023

@matusoni ahoj, taky jsem si kromě kojící podprsenky žádné speciální oblečení nekupovala. Nosím buď kojící
podprsenku a nebo braletku a jinak nosím klasické trička / halenky a vždycky jsem si u kojení poradila. Kojím 2 letého syna ☺️

veru181
•
5. bře 2023

Mám asi tři vysloveně kojící topy/trička, dvoje letní šaty a jinak jsem využívala oblečení, co mám běžné - trička vyhrnula, v některých tričkách a šatech šlo prso vyndat vrchem. Když už jsem kupovala speciální oblečení, vybírala jsem takové, abych unosila i pak.

ondul
•
5. bře 2023

Kojím druhé dítě a nemám nic specálního kojícího. Jen tedy dvě podprsenky. Triko normálně vyhrnu, přijde mi to trochu praktičtější.

cilkat
•
5. bře 2023

Trička, košile, mikiny, svetry jsem využívala prostě svůj šatník, ale koupila jsem si na léto kojící šaty a ty byly fakt top oblíbené: 1) to byl strašne pohodlený materiál kombinace bavlny se lnem 2) nesnesu šaty na ramínka, protože ramena a výstřih si prostě spálím. Ostatní ne, tyhel dve části vždycky. Tohel mělo krátký rukáv a vlastěn poměrně malý výstřih a bylo to super.

mdch91
•
5. bře 2023

Mam 3 kojici tricka, 2 kojici mikinosaty, kojici tilka z lidlu, tricka a mikiny si ale siju, ty sileny penize v obchode bych za to nedala. V kombinaci s nositkem/satkem je to super, nebo kdyz kojim nekde na verejnosti. Doma normalne taham prsa vystrihem nebo vyhrnuju tricko.

carollester
•
6. bře 2023

@matusoni Já jsem si udělala radost a koupila si 2 trička od značky TajineBanane a musím řict, že to je pecka! Mají zip na boku, takže ani jako kojící nevypadají, dají se nosit normálně. Jsou pohodlná, super designy, doporučuju. 🙂

maxulekapcule
•
6. bře 2023

Já mám dvě kojící trika a je to naprosto super

nellinka123
•
6. bře 2023

Koukni na Shein. Já si tam koupila na podzim těhotenská trika a když dorazily, tak jsem zjistila, že jsou zároveň i kojící 🙂 pokud budu teď kojit, tak si tam určitě ještě nějaká pořídím, přijde mi to fajn a v létě určitě nebudu chtít nikde vystavovat břicho pár týdnů po porodu 😁 To samé šaty, loni jsem tam kupovala dvoje šaty na dovču u moře a jsou super, tak určitě zapátrám, zda tam nebudou aspoň jedny těhotenské. Jinak fajn věci těhotenské/kojící občas mají i v Lidlu.

veruuu_kubesovic
•
6. bře 2023

@matusoni měla jsem 2 kojici tricka a 2 kojící saty

matusoni
autor
•
6. bře 2023

@andelka taky jsem u předchozích kojení žádné kojicí trika nepoužívala. Ale teď mi to přišlo celkem praktické, venku v zimě, nemuset vyhrnovat celý záda. Tílkům jsem nějak na chuť nepřišla. Taková zima zase není, abych je musela nosit a v létě naopak, pouze v tílku by mi byla zima😀.

matusoni
autor
•
6. bře 2023

@maxulekapcule taky mám dvě, z těhotenství. Jsou i kojicí. Ale přijde mi to málo. Nestíhám to prát😀.

maxulekapcule
•
6. bře 2023

@matusoni to já taky ne 🤣 ale naštěstí to používám jen když jedem do města, tak je to dobrý

andelka
•
7. bře 2023

@matusoni já jsem kojila nejvíc od února do listopadu, plně ( děti narozené leden - květen), tak to venku šlo. Tílko jsem nosila pod rozepnutou halenku,ne samostatně.