Řešení problému s užitím Escapelle během kojení. Řešil někdo?
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, zda tu nemá někdo zkušenost.
Pár diskuzí jsem již pročetla, ale nic moc jsem se nedozvěděla. Příbalové letáky jsem také četla, ale spíše mě zajímá osobní zkušenost.
Řeším momentálně užití/neužití Escapelle tablety z důvodu kojení. Máme doma 6 měsíční mimčo a další momentálně neplánujeme. Všude čtu doporučení na omezení kojení po dobu 6-8 hodin. Jenže mě odsávačka nevezme tolik mléka. Nevim jak mám tedy celou situaci řešit a tak mě zajímal, zda někdo něco podobného také neřešil 🙂
@kalaraka já jsem řešila. Ale trošku jiná situace. Dceri byl asi tak měsíc. Dokrmovala jsem umělým. Měla žloutenku. Takže jsem jela ty 3 hodinový intervaly, protože furt spala. Takže v téhle situaci jsem nakojila, vzala tabletu. Další kojení jsem dala umělý mlíko a další už kojila.
@alice180 Dekuji ta tip 🙂
Malý na UM teda není, ale tato varianta mě napadla také, tak uvidíme zda UM přijme 😶☺️

@kalaraka já jsem řešila. Ale trošku jiná situace. Dceri byl asi tak měsíc. Dokrmovala jsem umělým. Měla žloutenku. Takže jsem jela ty 3 hodinový intervaly, protože furt spala. Takže v téhle situaci jsem nakojila, vzala tabletu. Další kojení jsem dala umělý mlíko a další už kojila.