icon

Jak dosáhnout lesklých nehtů bez použití laku?

optimistic
22. čer 2022

Prosím o radu, jak vytvořit lesk nehtů bez laku. Napadá mě buď pshine a nebo nějaký speciální pilník. Slyšela jsem i o elektrickém pilníku s různými hlavicemi. Budu ráda za vaše zkušenosti.

tami91
•
22. čer 2022

Stačí obyč pilník, co má ty 3 nebo 4 různě hrubé povrchy, nehet se tím sjede a tím hladkým se právě vyleští 😉

vrabcak0007
•
22. čer 2022

@optimistic zalezi, jak moc velky lesk chces..v drogerkach muzes zakoupit ruzne 3Dlesticky s nekolika druhy jemnosti, kdy na je opravdu potreba postupne zjemnovat az do lesku...ale neni to uplne na 100..p-shine - tam je vysoky lesk zarucen, to je jistota...ale u obojiho zalezi, v jakem stavu mas svoje prirodni nehty.. ani jedna procedura se nedoporucuje na velmi tenke a slabe nehty.

barmil
•
23. čer 2022

@optimistic používám sadu na P. SHINE. Jsou tam různé lešticky a pilníky. Dělám doma a nehty jsou krásné.

optimistic
autor
•
23. čer 2022

@vrabcak0007 nehty mám dobré, celkem silné. V tom setu na pshine se zapracovává nějaký prášek nebo vosk? Nebo se vytvoří lesk jen speciálním pilníkem?

optimistic
autor
•
23. čer 2022

Ještě mě láká el pilník Scholl, ale nevím jakou udělá službu. Na netu má hodně špatných recenzí. Láká mě hl kvůli usnadnění práce...

vrabcak0007
•
25. čer 2022

@optimistic jsou tam 2 druhy takove pudrove pasty, ktere se zapracovavaji do nehtu...tady postup: https://www.starnails.cz/japonska-manikura-pshine