icon

Je galvanická žehlička od Nuskinu neúčinná?

2. lis 2022

Holky, možná jsem blbá nebo nevim, ale - koupila jsem si galvanickou žehličku od nuskinu na obličej. Dle návodu nanesu gel, navlhčím ruce aby byl kontakt i ze zadu, ale žehlička na pleti kromě občasného pípnutí nic nedělá, tj. necítím žádné mravenčení, nebo vibrace, nebo cokoliv, nedělá ani žádný zvuk, jen to pípání. Je to tak v pořádku? Příjde mi jak kdybych si jezdila po obličeji čajovou lžičkou - působí to na mě úplně stejně nepřesvědčivě :D

zrzinda
•
2. lis 2022

Doporucuju sledovat na instagramu ucty: evinator a katerina_routova. To jsou slečny, které fakt ví. ❤️ A obě se shodujou, ze tyhle vyfikundace jsou jenom vyhozený prachy.

ellyem
•
2. lis 2022

😀😀😀 ... vždyť je jasné, že to nemůže fungovat

autor
•
2. lis 2022

@ellyem ptám se těch co s tím mají zkušenost, nepotřebuji názor na nuskin nebo galvanickou žehličku, ale na princip fungování přístroje jako takového.. pokud ji doma nemáte, váš koment je tu trochu mimo mísu

dandaa
•
2. lis 2022

Kdo ti ji prodal měl ti ukázat jak funguje . Ono fakt nic cítit není. Já ji používám krátce a je potřeba pravidelnost . Jen gel už od nich kupovat nebudu ,je zbytečně drahý.

autor
•
2. lis 2022

@dandaa mám ji z druhé ruky, takže ne od žádného prodejce / poradce, proto se ptám zde… a používáte jiný? Co jsem pochopila, musí být vodivý..