Make-up - s jakým máte nejlepší zkušenosti?
Zdravím, potřebovala bych poradit, se kterým make-upem máte nejlepší zkušenosti. Potřebovala bych, aby byl krycí a kvalitní. Děkuji za rady.
Katka
Tak za mě po vyzkoušení mnoha a mnoha je nejlepší Podkladová báze od Mary Kay - buď matujici nebo rozjasnujici. Pod to nějaký podklad, nakonec zafixovat sprejem a drží cely den a hlavně je jemný, nedělá souvislou vrstvu a je lehký 👍
chce to zkouset, ja se nechala zmerit tim pristrojem co maji v sefore a to co doporucily mi vyhovuje, mam Diorskin Forever
já mám hodně výrazné kruhy pod očima a dlouhá léta jsem hledala vhodný makeup a jediný který tak dobře kryje a přitom v tom nemám obličej jak pod maskou je od Vichy řada dermablend 🙂
@tulikiss me tim pristrojem taky jednou merili ale na realnem svetle ten odstin vubec pak neodpovidal
@janickajana ja neplatila nic, proste sem prisla do prodejny kde to delaji, pani zrovna mela cas, odlicila me(teda me ne ja prisla nenalicena ale projistotu me prejela) a pak merila pristrojem na cele, tvari a krku a vyjeli ji vysledky a nekolik makeupu, ktere by mely byt ok. pak mi dala vzorek toho co se mi nejvic libit domu, abych si ho zkusila.

Fenty beauty, super cena, dooost odstinu, staci si koupit podkladovku od sephora znacky, maji to kvalitni... vydrzi snad i 2 dny, je peckovej. Lepsi nez Mac nebo Nars