Vyzkoušeli jste náplasti na odřená stehna?
Ahoj, asi nebudu jediná která tím trpí ale chtěla jsem se optat zda z vás někdo vyzkoušel náplasti , nebo používáte jen krajkové pásky na ochranu stehen ? Hledám něco nenápadného. 😅
V lete pouzivam nejvice hladke bandaletky, obcas kratasy a kdyz mam vypasovane saty, tak tvarujici body s nohavickou. Nedavno jsem vyzkousela naplasti na stehna z internetu a letely do kose po 150 metrech. Jeste, ze staly jen par kacek. Na jiz zminovany krem se teprve chystam
Holky,a neničí ta vazelína nebo krém oblečení? Jakože nemastí? Dá se vyprat? Protože já mám tu inkriminovanou oblast dost velkou, tak se obávám co až si sednu třeba..
@kristyneckaa27 a který? ten jahodový už letos není, co je výše doporučován a ty ostatní, co mají, jsou kosmetické, tak se bojím, že budou mastné
@niski Divine theia,zklidňující Olej 🙂 ten je v nabídce stále,a mastné stopy nezanechává
@niski jahodový už se dovyprodal,ale myslím že na léto ještě bude nějaká taková novinka 🙂 jinak ten Divine theia je taky super.

Mám bandaletky bez krajky v tělové barvě a jsem spokojená, není v tom vedro jako v kratasech.