Zesvětlení vlasů vitaminem C. Máte zkušenost?
Ahojte, mám vlasy tmavě blond až světle hnědé. Chtěla bych trochu zesvětlit, ale šetrně, nejlépe nějak přírodně, aby se mi nezničili, jsou dost jemné a suché. Slyšela jsem o heřmánku, to pohledám nejaký šampon asi, a o vitaminu C. Máte někdo zkušenosti s rozdrcením vitaminu C a přidaním do šamponu? Zesvětlí to? A kolik toho třeba dát? Prý zesvětlí i med, jen to si neumím představit patlat na vlasy a pak jak to vymýt…Máte zkušenosti, nebo nějaké další typy? Třeba nejaký šampon, který i trochu zesvětluje vlasy..
Nic nedrt,Rossmann i dm ma praskovy.Smichej ho s pruhlednym samponem na kasi,aby to drzelo na vlasech.Ja nechavam 20 minut.Pak by se mely vlasy hydratovat a uzavrit octovym oplachem (to si kdyz tak vygoogli pro upresneni). Zesvetluje to trochu a cisti to vlasy.Ja barvim hennou a zesvetluji tim,kdyz mam moc tmave a chci vlasy vycistit
@hadruska Ďakujem, kolik toho vitaminu C třeba přidat do šamponu?

Nic nedrt,Rossmann i dm ma praskovy.Smichej ho s pruhlednym samponem na kasi,aby to drzelo na vlasech.Ja nechavam 20 minut.Pak by se mely vlasy hydratovat a uzavrit octovym oplachem (to si kdyz tak vygoogli pro upresneni). Zesvetluje to trochu a cisti to vlasy.Ja barvim hennou a zesvetluji tim,kdyz mam moc tmave a chci vlasy vycistit