icon

Doporučíte cenově dostupnou kosmetiku pro pleť 30+?

kristynasam
17. zář 2024

Ahoj, doporučíte kosmetiku pro 30+? Nikdy jsem si na krémy a séra nepotrpěla a teď mám pocit, že už by to "něco chtělo". Pleť asi smíšená, občas beďar na bradě, tváře asi spíš sušší, díky mimču kruhy pod očima.
Cenově přijatelné, prosím.
P.S. Myslíte, že dražší kosmetika typu La Roche je i účinnější?
Díky!

Strana
z2
bubblin
Autor odpověď smazal
bubblin
29. zář 2025

Dva roky používám kosmetiku značky InaEssentials, říkají, že je to na přírodní bázi, a asi na tom něco bude, protože jejich levandulová voda mi pomáhá. Pořád dávají nějaké akce a i dárky zdarma k objednávce. Nedávno přišli se sérem na přírodní bázi, už jste vyzkoušeli? Toto konkrétně https://www.inaessentials.cz/products/intenzivn...

fifani
29. zář 2025
@bubblin

Dva roky používám kosmetiku značky InaEssentials, říkají, že je to na přírodní bázi, a asi na tom něco bude, protože jejich levandulová voda mi pomáhá. Pořád dávají nějaké akce a i dárky zdarma k objednávce. Nedávno přišli se sérem na přírodní bázi, už jste vyzkoušeli? Toto konkrétně https://www.inaessentials.cz/products/intenzivn...

@bubblin ahoj, tuhle značku znám, taky jsem už pár věcí vyzkoušela, ale vůbec jsem nevěděla, že mají nové sérum. Díky za tip🙂

bubblin
30. zář 2025
@fifani

@bubblin ahoj, tuhle značku znám, taky jsem už pár věcí vyzkoušela, ale vůbec jsem nevěděla, že mají nové sérum. Díky za tip🙂

@fifani tak plánuješ koupit?

fifani
14. říj 2025
@bubblin

@fifani tak plánuješ koupit?

@bubblin ano, objednala jsem si to a hned jsem si vzala i levandulovou vodu, při jednom doručení jsem to využila 🙂 Udělala jsem vám, holky, i fotku🙂

bubblin
18. lis 2025
@fifani

@bubblin ano, objednala jsem si to a hned jsem si vzala i levandulovou vodu, při jednom doručení jsem to využila 🙂 Udělala jsem vám, holky, i fotku🙂

@fifani jee, tak sis to krásně využila, super. Co na ně říkáš?

fifani
21. lis 2025
@bubblin

@fifani jee, tak sis to krásně využila, super. Co na ně říkáš?

@bubblin ano, využila jsem a také jsem teď využila jejich Black Friday akci, kde jsem nakoupila už vánoční dárky. Tento rok opět bude v převaze kosmetika😀🙂 Jsem s nimi velmi spokojená, krásně voní. Nemám co vytknout.

Strana
z2