icon

Doporučte šampon a kondicionér na regeneraci vlasů

qistyna
15. říj 2024

Ahoj, prosím doporučte mi, prosím, šampon, který by pomohl zregenerovat vlasy. Ne vitamíny atd., opravdu čistě šampón, konficionér a třeba i masku. Znám v podstatě z těch lepších jen značku Kerastase a jiné na blind zkoušet nechci, tak bych se ráda mrkla na tipy. Moc díky!

sikkacirek
15. říj 2024

Mě vlasy zachránil chininový šampon od Milvy, pouzivam po kazdem porodu a jako mam takovych vlasu, vždy šampon, kondicioner a sprej ke kořínkům, je to levné a na mne to teda účinkuje úžasně.

dashyyy
15. říj 2024

Já jsem přešla po letitých pokusech právě na Kerastase a nedám na to dopustit, fakt super

alice180
15. říj 2024

Maria Nila structure repair

sahrazad1
15. říj 2024

Výrobky Khadi . Nebo levná verze - sampony pro děti .

mimco
15. říj 2024

@qistyna sebastian dark oil

viktorie586
25. lis 2024

Ahoj, doporučuji vyzkoušet Regenerační šampon s arganovým olejem nebo šampon s konopným olejem. Oba produkty mají vynikající vyživující účinky, dodávají vlasům lesk a posilují je od kořínků až po konečky. Pro zvýšení efektu můžeš přidat i masku na vlasy, která vlasy intenzivně vyživí a hydratuje. Tyto produkty jsou ideální pro obnovu suchých nebo poškozených vlasů.

felis
25. lis 2024

@qistyna ahoj, používáme s dcerou na střídačku kosmetiku od české značky Nobilis Tilia. Je to přírodní kosmetika a změna vlasů je viditelná po prvním umytí. Maji sampon na objem vlasů a pro suché vlasy atak balzám.
Pak je taky super další Česká kosmetika a to Bio Bione a jejich regenerační šampon a kondicionér. Tam je taky změna hned po prvním umytí.

lehninama
11. bře 2025

@qistyna zkusila jsem teď šampon od Schwarzkopf tu novou řadu s kofeinem. Gliss full hair Wonder a tedy mohu doporučit. Dostupné a funkční. Hlavně na slabé a zacuchane vlasy....

alubif
11. bře 2025

Kérastase je snad nejhorši, co jsem měla, vlasy po něm jak chemlon , takže po pár potížích letěly. Milva průměr, nenadchne nezklame. Zatím nej jsou od české značky Bio bione, mám ovesný a s koenzymem Q10 a jsou celkem fajn, zatím něj co jsem měla. A rozčesávání z kozím mlekem. Dobře jsou od nich i masky a kondicionery. Ale jinak stále hledám.

viktorie586
16. dub 2025

@felis Tu jsem taky zkoušela - mám od nich šampón na objem a super 🙂

Beru odsud: https://www.alpik.cz/nobilis-tilia-se-slevou-15...
A mají teďka 15% na celou značku, mohlo by se hodit 🙂 Beru od nich hlavně i kosmetiku 🙂