icon

Jak na hebkou pokožku bez filtrů?

elis101
31. črc 2025

Ahoj, mám takovy zvláštní dotaz...všude vyskakují ty krásné, hladké nohy a tělo bez pupínků a vlastně mám pocit, ze snad i bez pórů...nebo nevím...🙈

Chtěla bych vědět, jestli je to filtr, nebo jestli opravdu takové ženy existují a co se pro to má dělat, abych se dostala alespon do půlky cesty ,,mám hebkou kůži" 😄😄😄

ai30
31. črc 2025

@elis101 Existuji, ale je to genetikou.

elis101
autor
31. črc 2025
@ai30

@elis101 Existuji, ale je to genetikou.

@ai30 no, tak to se mi evidentně vyhlo obloukem🙈....a krémem ani cvičením to předpokládám nedoženu...?

ai30
31. črc 2025
@elis101

@ai30 no, tak to se mi evidentně vyhlo obloukem🙈....a krémem ani cvičením to předpokládám nedoženu...?

@elis101 No jako jasne, laser/epilace + pravidelny peeling + masaze + kremy pomuzou. Ale na tu dokonalou kuzi podle me clovek bez geneticke dispozice nedosahne. Moje byvala spolubydlici ji mela a nic proto nedelala, takt tu uplne dokonalou hladkou kuzi bez jedineho flicku nebo nedokonalosti.

lv
1. srp 2025

Někdo to má zadarmo, jinej musí hodně čarovat - 2x týdně peeling, denně mazat, podle toho co je potřeba řešit - suchá kůže, keratoza, leniens na hrubý kolena atp

krisstina93
1. srp 2025

Ja treba takovou pleť mam, ale mam suchy typ pleti, takze musim strasne hydratovat, jak zvenku kremama, tak zevnitř- hodne pit. Jinak mam vsude takove suché šupinky. Póry nemam a pupínky strasne zalezi na stravě, kdyz si jídlo hlídám tak nemam jediný, kdyz prasim a jim sladke nebo tučné, tak se nějaký pupínek sem tam vyskytne :D