Jak na hebkou pokožku bez filtrů?
Ahoj, mám takovy zvláštní dotaz...všude vyskakují ty krásné, hladké nohy a tělo bez pupínků a vlastně mám pocit, ze snad i bez pórů...nebo nevím...🙈
Chtěla bych vědět, jestli je to filtr, nebo jestli opravdu takové ženy existují a co se pro to má dělat, abych se dostala alespon do půlky cesty ,,mám hebkou kůži" 😄😄😄
@ai30 no, tak to se mi evidentně vyhlo obloukem🙈....a krémem ani cvičením to předpokládám nedoženu...?
@elis101 No jako jasne, laser/epilace + pravidelny peeling + masaze + kremy pomuzou. Ale na tu dokonalou kuzi podle me clovek bez geneticke dispozice nedosahne. Moje byvala spolubydlici ji mela a nic proto nedelala, takt tu uplne dokonalou hladkou kuzi bez jedineho flicku nebo nedokonalosti.
Někdo to má zadarmo, jinej musí hodně čarovat - 2x týdně peeling, denně mazat, podle toho co je potřeba řešit - suchá kůže, keratoza, leniens na hrubý kolena atp
Ja treba takovou pleť mam, ale mam suchy typ pleti, takze musim strasne hydratovat, jak zvenku kremama, tak zevnitř- hodne pit. Jinak mam vsude takove suché šupinky. Póry nemam a pupínky strasne zalezi na stravě, kdyz si jídlo hlídám tak nemam jediný, kdyz prasim a jim sladke nebo tučné, tak se nějaký pupínek sem tam vyskytne :D

@elis101 Existuji, ale je to genetikou.