Prosím zkušenosti ze sypkým kolagenem na výživu pleti
Prosím, je zde někdo kdo už dlouhodobě užívá nějaký druh kolagenu, opravdu dokáže vyživit zevnitř? pokud ano pisněte co kupujete jak dlouho užíváte a jaké výsledky vidíte...všichni slibují zázraky a v podstatě by to dávalo smysl, ale víte jak to bylo s velkou molekulou v krému, že neprojde pokožkou, nedostane se do hlubší vrstvy atd. uplné zázraky to asi neumí, tobychom chodili všichni s mladistvou pletí...ale co pozorujete na sobě vy...Děkuji
@barmil aha děkuji za info...no protože to ted na me vyskakuje jako reklama jedna nejmenovsna firma s kolagenem a uz me nastvalo že lzou o cene a z lidí dělaji idioty pry 1+1 zdrarma a ve vysledku to prodavaji jeste za vyssi cenu než se dá ten stejný produkt zakoupit, takže to ve me už vzbudilo dost značné pochyby....proto se pravě ptám od te firmy to určite nekoupím tento typ marketinku nesnáším...tak me spíše zajímalo jestli vůbec nějaký typ kolagenu někomu pomáhá...diky za info najdu si to na netu.
Fakt funguje tento, kámoška užívá dlouhodobě, já měla zatím měsíc a už tak po týdnu hezká pleť, celkově mi bylo líp, lepší pohyblivost a dokonce mě přestal bolet můj chronický zánět v zubu, na kterej jinak krom léků od bolesti na chvíli nic není, takže nedám na něj dopustit, fakt super! P.S. Balení se mění, tohle byla letní edice.

@europa00 upřímně nejlepší jsou ty doplňky pro sportovce. Sice jsou určené na klouby, ale jsou fakt kvalitní a složení mají stejné, ne li lepší než ty kosmetické. A stojí daleko méně. U těch, co teď frčí, platíš za tu reklamu a marketing a krásný balení v malých pytlíčkách.
Máme doma od Scitec Nutrition a My Protein. Dávka tě vyjde na daleko méně.
Výsledky? Super pleť, vlasy, nehty, chodím teď téměř bez make upu a uz se me pár ženských ptalo, zda jsem byla na nějakém omlazení po porodu 🤣🙈