icon

Jak vybrat správný kávovar Delonghi?

17. dub 2026

Ahoj,už delší dobu bych si přála koupit kávovar
Delonghi,ale stojí cca 13000kč.Tak váhám.Podle ččeho se mám rizhodnout?Děkuji za odpověď...

1pomnenka
17. dub 2026

Rozhodni se podle toho, kolik druhů kávy doma pijete. Kamarádka si koupila drahý Philips, aby zjistila, že pijí jen 3 druhy kávy. Už by si tak drahý nekoupila, je to zbytečné.

autor
17. dub 2026
@1pomnenka

Rozhodni se podle toho, kolik druhů kávy doma pijete. Kamarádka si koupila drahý Philips, aby zjistila, že pijí jen 3 druhy kávy. Už by si tak drahý nekoupila, je to zbytečné.

@1pomnenka Ano,dekuji.Ja si rikam,jestli nejsou vyhozeny penize.Asi jsem divna...A pritom ho tak chci

anonym_f50fa0
17. dub 2026
@anonym_autor

@1pomnenka Ano,dekuji.Ja si rikam,jestli nejsou vyhozeny penize.Asi jsem divna...A pritom ho tak chci

@anonym_autor piji pouze bezkofeinové vegan latte (zdravotní důvody), takže mi přišlo zbytečné pořizovat kávovar. Koupila jsem si dripper, filtry, napěňovač mléka. Vešla jsem se do 1000 Kč a jsem spokojená. Teď už si jen objednávám kávu mletou přímo na filtr od vybraného dodavatele.

sola11
17. dub 2026

Drazsi kavovar prece neznamena, ze piji vice druhů kafe. Pijeme doma jen presso a obcas slehame mleko a mame drazdi. Jde o výkon stroje a proste ta chut je znat.

zuzekk
17. dub 2026

Automat nebo pákový? Pákový bych koupila z druhé ruky.

autor
18. dub 2026
@zuzekk

Automat nebo pákový? Pákový bych koupila z druhé ruky.

@zuzekk automat

bebe12
18. dub 2026

Máme doma kávovar Tchibo i s napěňovací tryskou na mléko, ale tu ve výsledku nepoužíváme. Není drahý a bohatě nám stačí 🙂

tattiana9
Včera v 06:04

@sola11 Kdysi jsem si myslela, že káva je prostě káva a kávovar jako kávovar, ale vůbec to tak není. Teď si už neumím představit, že bych si zalila instantní kávu 😀

lenkamal1
Včera v 16:26

Za mě záleží hlavně na tom, co od toho čekáte. Jestli chcete jen espresso nebo i cappuccino/latte, tak podle toho vybírat model (některé mají automatické mléko jiné ne). Pak bych koukala na jednoduchost údržby, ať vás to za chvíli neotráví, a taky na velikost, některé jsou docela velké