icon

Remoska v moderní kuchyni. Používáte ji?

Včera v 05:54

Hezký den, přemýšlím, že si koupím klasickou českou Remosku. Máme sice novou troubu, ale jsme jen dva a přijde mi zbytečné ji nahřívat kvůli dvěma stehnům nebo troše buchet. Používáte ji někdo pravidelně i v dnešní době, nebo vám leží ve skříni? Prý se v tom dá upéct i bábovka úplně bez tuku. Je ta nová verze s tím okýnkem dobrá?

smudlinky
Včera v 05:56

používám, ale buchty třeba neumím, ty dělám klasicky v troubě

1pomnenka
Včera v 06:07

Na úsporu energie skvělé, ale nezapomeň, že peče jen shora. Pokud v ní peču chléb, musím ho nahoře přikrýt, jinak se nepropeče. Na chalupu skvělá věc, doma ji nevytáhnu, jak je rok dlouhý. Mám poděděnou starou s okénkem z roku 1970. Novou bych si nekupovala.

kakba
Včera v 06:30

Mam remosku na chalupe. Doma bych ji nepouzivala, to vim.

pavlinkaaa87
Včera v 06:56

Ne, používám pomalý hrnec

lukaaaa
Včera v 07:08

Pouzivam velmi casto. V podstate na vsechno “masove”. Troubu mam jen na peceni sladkeho. Za ˇe super vec

lis6
Včera v 07:38

Děláme v ní pár oblíbených jídel

missinka87
Včera v 10:31

můj taťka (je vdovec) ji používá a nemůže si ji vynachválit. Dostal ji před 2lety k narozeninám.

glimmer
Včera v 10:49

manžel jí hrozně chtěl k vánocům ... od Vánoc jí nepoužil ani jednou ... za mě zbytečný krám do kuchyně ...

j83
Včera ve 12:56

Používám ji na chalupě a vozíme na dovolenou, kde není trouba. Mít doma oboje, remosku bych nevyužila.

alianan
Včera ve 13:22

Já ji i používám, jako druhou troubu, když je klasická trouba obsazená. Za mě je prostě lepší klasická trouba, remoska je taková náhražka. Na chalupu je remoska dobrá, ale doma si představuji jiné vaření/pečení.