6týdenní syn se vyzvracel do oblouku, čím to může být?
Malej 6 tydnu vzorně pije a vubec neublinkává ani po odříhnutí, všude ho chvalim...no a ted se mi vyblil do šílenýho oblouku....zpětně si říkám, že jsem ho blbec nakojila trikrat za sebou v celkem kratkych intervalech cca 40 min a ještě jsem ho blbec houpala v lehátku, myslíte, že to může být tím, napadají mě i horší možnosti, když jde o zvracení do oblouku ☹
Jéé, to neřeš. Obě mý děti vrhaly šavle, mladšímu to jde kolikrát i nosem, má to pak v uších i očích. Stává se to hlavně, když jsem ve stresu, asi to na něj přenáším.
no holky ja ho mela v lehatku na zemi a sama si valela prdel u pc a nohou jsem ho blbec jeste houpala no a vylítlo to až nahoru na gauč
myslím, že byl snad jen přepitej
jeeee to normální, naše malá když byla malinká, tak ublinkávala celkem dost a párkrát taky hodila tzv. oblouk 🙂 neboj je to uplně normální, takto malinká miminka nemají ještě uzavřenou tu záklopku ....taky to může být i přejezení, když si ho kojila tak za sebou.....Malej od sestřenky házel oblouky v jednom kuse 😀 Hlavně si nic nevyčítej, všechno děláš na jedničku 😉
Chudák malej, ty ho takhle napucneš a pak se divíš, že ti zvrací...😀

pokud se to stane 1x, ne opakovaně, jindy tajto neblinká, tak bych se neznepokojovala. Dcerka to udělala asi 3x za mlíkový období, je úplně zdravá.