icon

6týdenní syn se vyzvracel do oblouku, čím to může být?

elu
18. lis 2015

Malej 6 tydnu vzorně pije a vubec neublinkává ani po odříhnutí, všude ho chvalim...no a ted se mi vyblil do šílenýho oblouku....zpětně si říkám, že jsem ho blbec nakojila trikrat za sebou v celkem kratkych intervalech cca 40 min a ještě jsem ho blbec houpala v lehátku, myslíte, že to může být tím, napadají mě i horší možnosti, když jde o zvracení do oblouku ☹

lv
18. lis 2015

pokud se to stane 1x, ne opakovaně, jindy tajto neblinká, tak bych se neznepokojovala. Dcerka to udělala asi 3x za mlíkový období, je úplně zdravá.

elu
autor
18. lis 2015

@lv je to jeho první blinkaní..ale teda strasidelny ☹

kajalka
18. lis 2015

Jéé, to neřeš. Obě mý děti vrhaly šavle, mladšímu to jde kolikrát i nosem, má to pak v uších i očích. Stává se to hlavně, když jsem ve stresu, asi to na něj přenáším.

elu
autor
18. lis 2015

no holky ja ho mela v lehatku na zemi a sama si valela prdel u pc a nohou jsem ho blbec jeste houpala no a vylítlo to až nahoru na gauč

elu
autor
18. lis 2015

myslím, že byl snad jen přepitej

smallinka
18. lis 2015

jeeee to normální, naše malá když byla malinká, tak ublinkávala celkem dost a párkrát taky hodila tzv. oblouk 🙂 neboj je to uplně normální, takto malinká miminka nemají ještě uzavřenou tu záklopku ....taky to může být i přejezení, když si ho kojila tak za sebou.....Malej od sestřenky házel oblouky v jednom kuse 😀 Hlavně si nic nevyčítej, všechno děláš na jedničku 😉

janie1988
19. lis 2015

Chudák malej, ty ho takhle napucneš a pak se divíš, že ti zvrací...😀