Bojkot kojení u tříměsíčního syna. Jak bojovat s únavou?
Holky jsem na pokraji zhroucení. Se synem (3 měsíce) už měsíc bojujeme s bojkotem a mám pocit, že se to spíš zhoršuje než zlepšuje. Už mi dochází síly. Zkusili jsme opravdu všechno, měla jsem doma i LP z mamily, takže než rady bych spíš potřebovala povzbudit, nevím, jak dlouho to ještě vydržím. ☹
Doporučuji si dát hranici... Např. Vydržím ještě měsíc a když to nepůjde tak um... Z mé zkušenosti jsem se u prvního zbláznila... Dítě vyhublé věčně brečící, ja zcela vystresována... Vůbec nám to nešlo... Strašné jsem se trápila a po 7 měsících (od 4 jsme mlíko odstrikavala a dávala flaskou- taky dobrá magoři, už jsme.nemojla kojit nenáviděla jsme.to) jsem dala um a byli jsme všichni happy.... Jakože nechci doporučovat um ale je to lepší než se zbláznit... Respektive dát si tu hranici... S dcerou jsme prodělali bojkot kvůli dudlíku, který jsme teda po tom vyhodila, trvalo to 3 týdny a byl to mazec...

Drž se, věřím, že najdete cestu, jak to náročné období překlenout. Mateřství je občas drsná škola.
Co jsi všechno zkoušela?
A jak malý přibírá?