Dítě odmítá kojení a kousá při růstu zoubků. Co s tím?
Zdravím dámy. Potřebuji od vás radu. Moje dcera (11 měsíců) mě včera při kojení začala kousat do bradavek, přičemž jsem samozřejmě vykřikla bolesti. Zkusila jsem ji prso nabízet i později+dnes ráno, no včera večer ještě Kousala, ale v noci už nechtěla, při pohledu na prsa brečí a absolutně odmítá se přisát. Zkusila jsem i odstříkat a dát lahvičku/lžičkou, ale odmítá i to.Rostou ji teda zuby, tak si myslím, že to bude tím, ale zajímalo by mě, jak dlouho tento stav může trvat?? V noci to byl tříhodinový boj, než s dudlíkem usnula, je zvyklá usínat právě při kojení, ....jsem z toho celkem smutná. Chtěla jsem sice dceru lehce po roce odstavit, ale postupně . Kojim ji tak 3x denně + v noci, kolikrát se vzbudí i 4x. Jestli je to samoodstav, mám ji pořídit nějaké UM? Bojím se, aby ji nechyběly nějaké ty minerální složky, které mléko obsahuje.

@dnn nás malej to měl vzdycky, když rostly nějaký zuby. Docela pomohlo mu dát cumlat před kojením takovou tu chladící věc do mrazáku ve tvaru zvířete 😀 jako sice se prisaval a pouštěl, ale aspoň něco. Trvalo to vždycky pár dní. Nevím jestli je to váš případ, ale můžeš zkusit max to nepomůže