icon

Když muž kojí

mataharyy
20. led 2013

Tak zde něco pro nešťastné maminky, jenž je okolí pomalu lynčuje za to, že nekojí. Toto je milé dámy řešení jak býti v pohodě a klidu, když to nejde vám, tak ať se do kojení vrhne tatínek 😉

http://www.metro.cz/zapomenute-umeni-kazdy-muz-...

Jen tedy tento fakt nahání vítr do plachet těm nepříjemným, rádo by laktačním poradkyním (myslím opravdu ty rádoby, tak si to ty ostatní neberte osobně 😉 ) co rozrazí dveře s výkřikem "Rozkojím i chlapa" 😒 😀

dorinek
5. únor 2014

@mataharyy - nééé 😀 😀 http://zena.centrum.cz/deti/tehotenstvi-a-mimin...
Popravdě kojící chlap mi připadá...no teď mě nenapadá akurátní význam...nepřirozený?divný? 😅

camelinka
5. únor 2014

Jdu blinkat 😀 😀 😀 😀

mataharyy
autor
5. únor 2014

@dorinek Divný nebo ne, ber ty pozitiva, spát alespoň šest hodin v kuse 😀 😀 A kolik ženských by se ušetřilo probrečených nocí, že nemůžou kojit, když by zaskakoval otec 😎

Jináč to byla nádherná ukázka toho, jak snadno jdou zblbnout nejen média 😀

@camelinka a já myslela že to jdeš zkusit 😀 😀 😀

urmakart
5. únor 2014

Jak tomu může někdo věřit ? Pokud nějakýmu chlapovi teče z bradavek mlíko, tak jedině kvuli nějaké nemoci !!! Vždyť je to HOAX - falešná poplašná zpáva, která se má šířit davem jako vir...... taková cipovina jako hrom ! 😀DD

dorinek
6. únor 2014

@mataharyy - pro mě by bylo požehnání spát alespoň 3 hodiny v kuse, od porodu se mi to ještě nepovedlo 😀 😀
@urmakart - vždyť tomu taky nikdo nevěří, i když musím přiznat, že je to napsaný docela věrohodně a při čtení jsem chvilku zapochybovala, jestli náhodou nemám rozkojit manžela 😀 😀 😀

mataharyy
autor
6. únor 2014

@urmakart Však to se ví, ve většině, že je to hovadina, taky jsem to sem nedávala jako návod, ale jako odlehčení 😉 Ale jsem přesvědčená, že ty co to psali jako hlavní zprávu, tomu i věřili, jináč by to necpali pomalu na titulku, že 😎

@dorinek No vidíš, jak by ti to bodlo 😀 😀

picasso
6. únor 2014

@mataharyy 😀 to je hustýýý 😀 i když (popravdě řečeno) by se mi moooc líbilo, kdyby mě tehdy rozkojili. Pořád lepší než se cachrat s flaškama 🙂

mataharyy
autor
6. únor 2014

@picasso Jo to chápu, já to zkoušela třikrát a nic, takže asi nejsem ani ženská ani chlap... 😀 😀

efkas
6. únor 2014

článek jsem ani nerozklikávala,ale dnes mi kámoška psala,že její muž má mastitidu 😀
chudák

petravugrincova
25. únor 2014

Kravina to není...i chlapi mají mléčný žlázy...takže teoreticky by chlap kojit mohl, ale ve skutečnosti je výjimka, že se u chlapa začne tvořit mlíko...Jinak ten članek sem neviděla, takže nevím o co tam běží.