icon

Kojeni 4m. Jak často kojíte?

marketka_m
3. bře 2020

Kojím malého.jsou mu 4m.prosím jak často kojíte v noci a přes den?mě příjde že chce strašně často prso..co hodinu max..v noci totéž..ma uz pres 7 kg..dvojnasobek porodni vahy..
jak to máte vy

olga_
3. bře 2020

@marketka_m Kojím všechny své děti na požádání. Nehlídám časy ani četnost.

marketka_m
autor
3. bře 2020

@olga_ no ja to taky tak dělala...ale vcera jeem schvalne sledovala hodiny...a prislo mi to ze pije pořás😁

puhelin
3. bře 2020

Take kojim na pozadani. Nekdy chce vic, obycejne kdyz rostou zuby nebo ma rustove bolesti (telo, koncetiny).

muhehehe
3. bře 2020

Já takhle často žádné z dětí (3) nekojila, když se na to ptáš, ale není to vůbec dulezite... ten tvůj prcek k tomu prostě má nějaký duvod. Možná že nechce přímo jíst, ale chce prostě k mámě.. prsa jsou pro miminka takový univerzální uklidňovák 🙂 rozhodně bych mu nebránila, to vydržíš, nebude to tak napořád, za chvíli se začne víc zajímat i o jiné věci a myslím že si dá trochu pokoj.... Když se teď bude cítit maximálně dobře a nebudeš ho nějak odstrkovat, bude z něj spokojené bezva dítě a o to samostatnější pak bude ;)

radullah
3. bře 2020

Mám 3m syna, nedonošeného, kojí se jak potřebuje, někdy co hodinu, někdy co 20 minut. (Za noc cca 3x) Porodní váha 2390g a teď 6060g :D Nedělala bych si z toho hlavu, jakmile se dítě začne víc hýbat, váha na to výrazně zareaguje. Mám i nedonošenou dcerku, kojila se taky takhle hodně, teď jí budou 4 roky a má jen 13kg, je to hubendíra, ale nic jí nechybí. 🙂

olga_
3. bře 2020

@marketka_m Tak to mi přijde u 4m mimina normální. Vůbec bych se nad tím nepozastavovala. Kojení není jenom pití mléka...

marketka_m
autor
3. bře 2020

ok..diky za uklidneni

hanulinka77
3. bře 2020

Kojim na požádání, malá má 8230g, paní doktorka ji chválí ☺️

janule1940
3. bře 2020

Cca co 2 hodiny,někdy méně.v noci zatim spí od 8 do 23.30-první kojení-pak do cca 2.30-druhé kojení-pak do cca 5-třetí kojení.vstava kolem půl 7 až půl 8.cim častěji kojim přes den,tím méně pak chce v noci.pres den mame spolu hodně kontaktu,nosím.mojinkam,v noci spime natuleni u sebe.kojeni pak je jen na hlad a ne jako náhražka za kontakt.ale verim,ze jak začnou zuby,vývoj atd.,tak se intervaly v noci zkrátí.a porodní váha 3140g,nyni 7800g😀

lucifux
3. bře 2020

Já do 6m jen kojila. Vždy když si malý řekl ve dne i v noci. A myslím že do toho půl roka je to normální, takhle časté kojení. Syn taky často vyžadoval prso, a ne vždy pil, jen chtěl prostě mámu a podudlat si.

legelata
4. bře 2020

@marketka_m V noci jsem kojila kazdlu hodinu az dve, lres den byl interval delsi.