icon

Kojení a Alavis?

pavlia18
2. pro 2018

Zdravím kojící maminky. Prosím vás, neuzivate některá při plném kojení Alavis pro koně? Přibrala jsem v těhotenství asi dvacet kg, uz mam téměř vše dole, ale klouby mě pořád hrozně bolí. Byla jsem zvyklá dávat si každý den, v těhotenství jsem samozřejmě přestala, nic mě netrapilo. Teď bych ale opět potřebovala začít.

ela90
3. pro 2018

@pavlia18 https://www.vitalia.cz/clanky/kloubni-vyziva-pr...
Vim, ze to neni odpoved na tvou otazku. Ale je to zajimavy clanek ohledne te kloubni vyzivy

pavlia18
autor
3. pro 2018

@ela90 to opravdu odpověď není. Colafit a podobné přípravky pro lidi obsahují pomocné látky jen stopové množství. Tudíž si ráda dám Alavis pro koně, který pomocnou látku skutečně obsahuje a je to na kloubech znát. Díky.

poah
Autor odpověď smazal
malinkaelinka
3. pro 2018

Vzala bych to logicky - co to obsahuje? Když se některá z těch látek dostane do mléka, vadí to? Ne? Pak bych do toho šla 🙂 Já osobně bych Alavis určitě brala, za mě je taky top.

valeerie
5. pro 2018

Já sama mám od 15ti let revma v kolenech. Při těhu jsem nabrala 13kg, což není moc, ale jsem zvyklá být štíhlá, takže mě taky boleli, ale v životě by mě nenapadlo brát něco co ani neni pro lidi. Hlavně když vim že jako kojící z léků nesmíte skoro nic.

jajaho86
16. lis 2019

Zdravim 🤗 rada bych obnovila tuto diskuzi a zeptala se jestli nekdo tento pripravek behem kojeni pouzival ,dekuju

zelenaesmolda
16. lis 2019

@jajaho86
co rika pribalovy letak?

muhehehe
16. lis 2019

@zelenaesmolda jako ohledně toho, jestli můžou přípravek užívat kojící klisny? 😂

zelenaesmolda
16. lis 2019

@muhehehe
treba :D

journals
16. lis 2019

Alavisu je nekolik druhu. Osobne bych ho pri kojeni nebrala, moc neverim, ze se vetsina samopacientu nepredavkuje vyssi davkou.

widowblack
17. lis 2019

nevím jak s kojením ale tento přípravek není vhodný pro lidi. A hlavně z dlouhodobého hledidka ti to zatěžuje organismus celkově .... existují i jiné přírodnějsí varianty jsk klobům dát potřebou "výživu" - lžíce lněného semínka do 1 dc vody přez noc udělá to takovou slizovou konzistenci ale dá se to vypít 😉 spíš přemýšlet do budoucna jak to může poškodit zdraví ten alvis. Jo a pokud tě bolí klouby tak doporučuji začít naposilovat svaly které na kterých je pohyb závislý 😉 jen rada

jajaho86
8. pro 2019

@widowblack a kera latka presne v nem neni vhodna pro lidi prosim? Nic jsem nenasla 🤔 lnene seminka ruzne upravena uzivam uz 6 let a na klouby to teda nepomaha.Cvicim, beham, v tehu jsem chodila i 100 km mesicne, takze o svalech ta bolest take neni. Tak co dal...

jajaho86
8. pro 2019

@muhehehe 😂

jajaho86
9. pro 2019

@journals pisou odmerku na 100 kg, pred tehu jsem uzivala pul odmerky na svych 60 kg 🙂

widowblack
9. pro 2019

@jajaho86 jde o poměry účinné látky a váhy .... pokud máš problémy dlouhodově tak si zajdi k odborníkovi ať ti doporučí něco pro tebe na "míru" a vyšetří ti klouby . Jinak teď už dělají různé výživy pro lidi a neni zo jen colafit ...😉

jajaho86
10. pro 2019

@widowblack u odborníků jsem byla, uzivala kamzika, colafit, piascledin, az alavis zabral, Alavis jediny,ktery fungoval , davkovani dodrzuju. Takze ve slozeni alavisu tedy problem neni, ze by obsahoval neco, co muze skodit? Chapu to dobre? A muzu se zeptat, ty jsi nejak v oboru? Nebo jen laik jako ja?

widowblack
10. pro 2019

@jajaho86 užívej co chceš ale já osibně bych do alavisu pro koně( zvířata) nešla - časem se ti to může ještě zhoršit- alavis te dělá něco i pro lidi co sem zhlídla v tv . Přece taky nebudeš jíst psí konzervy protože to obsahuje víc masa a vitaminů než lidské konzervy ( to je jen příměr - možná to někdo jí). Extra odborník nejsem , jen mám hodně zkušeností , načtených článků , odsezených přednášek s výživovými poradci vrcholových sportovců , přednášek od lékařů na FTVS atd ... sama se pohybuju mezi sportovci , sama jsem před 🤰 velice velice hodně trénovala a dělám sport na amatérské úrovni ( na profi úroveň už nemám čas 😂) který je náchylný na otřesy a klouby a i přezto bych do sebe tohle nedávala 😉

betelgeuzz
10. pro 2019

@widowblack já znám zase několik sportovců, někteří mají vystudovanou FTVS a většina alavis bere 🙂

journals
10. pro 2019

@jajaho86 znovu... dost zalezi jaky druh alavisu!!! Neprijde mi dobre do sebe cpat treba MSM dlouhodobe a vic neresit. Natoz u kojeni! A ta ucinnost klidne muze byt dana prave tim naduzivanim. U kone je gram sem, gram tam jedno. U cloveka rozhodne ne

journals
10. pro 2019

A tvrdit, že když si dáš půl odměrky dodržuješ dávkování je hodně úsměvné. U koně je jedno, jestli tam má trochu víc, méně, protože těch odměrek na jeho váhu dostane několik, třeba šest. U člověka je takové dávkování hodně nepřesné. Co vím, tak ty odměrky měly vždycky hodně od oka...

widowblack
10. pro 2019

@betelgeuzz tak ať ho bere ale já osobně bych nebrala 😉

betelgeuzz
10. pro 2019

@widowblack však já ti ho nenutím, jen jsem ti napsala, že ne každý sportovec a absolvent FTVS to vidí, jako tví známí.

widowblack
10. pro 2019
sabca21
9. led 2020

co se zkusit nekde poradit? na internetu je stranka cesky raj zdravi a oni maji poradenstvi a zrovna ti doporuci i nejaky pripravek, asi budou lepsi nejaky tobolky, kvuli tomu davkovani

125katulka125
15. led 2020

@sabca21 máte s touto stránkou osobní zkušenost? našla jsem tam nějaké přípravky, které mě zaujaly, ale nejsem si jistá

sabca21
19. led 2020

@125katulka125 mám, měla jsem problém s bolením kloubů, ale nechtěla jsem jít k doktorce, protože už jednou mě poslali na rtg a nic z toho nebylo, tak jsem se na to vyprdla a zkusila tohle a doporučili mi přípravek a je to dobrý

sabca21
Autor odpověď smazal