icon

Máte aktuálne recenzie na laktačnú poradkyňu v Brne?

funnysunny
6. kvě 2014

Ahojte,mam malu dcerku-3 tyzdne kojime cez klobucik.Doteraz to bolo ok,no nastalo u nej obdobie,ze stale sa odtahuje a pritahuje od prsnika 😢 Odgrgava si dost casto. Alebo si len tak dudlikuje bez sania. Neviem,kde nastala chyba. Obcas ju prikrmim odsatym mlieckom z flase,tak snad to nie je tou flasou,ci? Som zufala ☹ ☹ Chcem sa poradit s laktacnou, mate nejake dobre skusenosti co sa tyka Brna? (ktora je ochtna prist aj domov?)Dakujem.

emin
veruska007
6. kvě 2014

@funnysunny Ahoj, můžu Ti poradit úžasnou laktační poradkyni... v Brně jsem jich vystřídala několik a tahle mi poradila opravdu úžasně - a hlavně "normálně", není to taková ta fanatická zastánkyně kojení za každou cenu... i když díky jejím radám jsem se 3x znovu rozkojila, ani jsem tomu nevěřila. Je zároveň dětskou lékařkou, její tel je 736 624 948. Neznám lepší.

katyxq
6. kvě 2014

http://kojim.webnode.cz/laktacni-poradkyne/kont... - osobně znám tu poslední (A. Musilovou, můžu doporučit 🙂, dobré by ale měly být všecky).
A pokud dokrm - tak ne lahví, jakákoliv (byť třeba postupně, ne moc znatelně) kazí techniku kojení, k tomu u p´čelu slouží https://www.modrykonik.cz/suplementor a nebo pohárek či lžička, pokud krmí někdo jiný než maminka.