icon

Mohu užívat Amoxi 500 při kojení?

martinalal
22. pro 2025

Ahojte, nevíte někdo zda je možné při kojení užívat antibiotika Amoxi 500 ? Mam zánět v zubu a teď se mi úplně odstavovat nechce. Mam 1,5 roční dceru.

Dekuji

anonym_dc06a2
22. pro 2025

Pokud ses nezeptala lékaře, tak to najdeš v příbalovém letáku.

martinalal
autor
22. pro 2025
@anonym_dc06a2

Pokud ses nezeptala lékaře, tak to najdeš v příbalovém letáku.

@anonym_dc06a2 to mě samozřejmě napadlo. Dr říká ne , na netu píšou že jo . Takže proto se ptám

cherie24
22. pro 2025
@martinalal

@anonym_dc06a2 to mě samozřejmě napadlo. Dr říká ne , na netu píšou že jo . Takže proto se ptám

@martinalal tak věřila bych doktorovi, ne internetu. 😉 Brala jsem tenkrát s druhou dcerou nějaká antibiotika a docela si to vytrpěla taky. Musela užívat probiotika a bolelo jí bříško. Vliv to na ní mělo a to byla antibiotika schválená pro kojení.

j.a.n.i
22. pro 2025
@cherie24

@martinalal tak věřila bych doktorovi, ne internetu. 😉 Brala jsem tenkrát s druhou dcerou nějaká antibiotika a docela si to vytrpěla taky. Musela užívat probiotika a bolelo jí bříško. Vliv to na ní mělo a to byla antibiotika schválená pro kojení.

@cherie24 Tak to ja bych tedy vic věřila pribalovemu letaku, nez doktorovi, pokud letak rika ano, tak je riziko naprosto minimální, jinak by to tam nenapsali.

alice180
22. pro 2025

A on ti předepsal tyhle antibiotika a řekl, že je nemáš brát

martinalal
autor
22. pro 2025
@j.a.n.i

@cherie24 Tak to ja bych tedy vic věřila pribalovemu letaku, nez doktorovi, pokud letak rika ano, tak je riziko naprosto minimální, jinak by to tam nenapsali.

@j.a.n.i v příbalovém letáku je napsané “uzivejte po konzultaci s lékařem pokud jste těhotná nebo kojíte “ takže to mi moc nepomohlo no .

j.a.n.i
22. pro 2025
@martinalal

@j.a.n.i v příbalovém letáku je napsané “uzivejte po konzultaci s lékařem pokud jste těhotná nebo kojíte “ takže to mi moc nepomohlo no .

@martinalal Tak to přeloženo do cestiny znamená, ze u nich kojení zakázané není.