Nenažranost? Nakojím, za půl hodiny chce zase, pak blinká
Holky syn mi poslední dva dny začal dělat to, že ho nakojim a za půl hodiny chce zase.. ale když mu dám, tak blinka... pak straaaaaaaaasne dlouho trvá než usne, třeba i dvě hodiny.. Vždycky usnul hned po kojení a teď tohle, tak nevím co dělat. Můžete mi poradit? Je mu 10 dní..
@martiniquest
Mimochodem nechápu oslovení? Paní, co zakládala diskuzi má taky jméno a myslím, že je teda správné ho používat - vzhledem ke slušnosti a tak nějak i dobrým mravům v diskuzi. Oslovení a to co následně píšete mi díky tomu zavání pouze nadřazeností a poučováním☹
A dovolte mi rozšířit i Vaše obzory, protože kromě kojení na požádání a tří hodinovou pauzou existují i další možná pro někoho zlaté střední cesty, které mohou vyhovovat i lépe😉
@kacenka115 to hrocení
@terezapetrova mě dřív tyhle věci připadaly také smutné, ale mám v okolí příliš přecitlivělých lidí, takže se už jen směju, protože jinak bych pak byla skoro pořád smutná
Tak moje dítě nenažrané bylo. Kojila jsem na požádání, neustále nosila (kočárek a odložení syn nesnášel) a stejně. Při kojení vůbec nenabíral, po 3 týdnech jsem mu po kojení dala dokrm. "Vyžahnul" mi 120ml naráz a to i po kojení, pak si slušně brknul a spal jak dudek. Týden před synovým 4m jsem musela k dr., jestli mu můžu dát aspoň kaši. v tu dobu už byl na um, měl ho v plné dávce a nestačilo mu to. Kaše k večeři zdlábnul ve 4m pomalu plnou misku a po 4m jsme najely na příkrmy. A jenom co ochutnal "první potraviny", musela jsem mu dělat i polévky. Takže mi cca v 6m zdlábnul skleničku polévky a skleničku příkrmu. Jo a jídlo muselo být na čas přesně. Včetně i počátečníhi krmení mlékem. podle syna jsem si mohla řídit hodinky a to si řídil sám. Takže syn žrout vážně byl od miminka.
Řešim něco podobného.. mně ale dr. poradil něco uplně jiného než dávat kdykoliv chce ne požádání. Prý nakojit a pak minimálně dvě hodiny pauza, asi mě tu ted někdo ukamenuje, že malé nedám mléko i když chce.., ale ona tahle rada opravdu zabírá. Když se dává každou půlhodinu, tak dítě víceméně jen pije a to hustý mlíčko se nestačí vytvořit, má pak plný žaludek "vody" ale přitom je hladový. Já se snažím zabavit, i když je to hrozný, chovám, skáču na míči, zpívám a pak až dám. Ale jsou to vyjímky, většinou se budí po 3 hodinách sama a je v pohodě. Ted momentálně ale jsem z toho taky trochu nervní, nevim jestli má nějaký sprut, ale je nevrlá často. Uklidnuju se tím, že se to taky musím ještě naučit, že se v šestinedělí obě teprve ladíme.
Jezis tohle si přečíst dřív tak už sem ani nevlezu :D ..Ten titulek byl psany s nadsázkou a s ,,vtipem" vy přecitlivělý maminy :D mimochodem, že bych radši neměla mít děti, budu dělat že jsem radši necetla! Nejdříve se zamyslete zda můžete něco takového psát člověku, kterého vůbec neznáte, ano? Děkuji ;) ..Já své dítě miluji a dělám pro něj vše co mohu a názory některých zde považuji za naprosto nevhodné, urážející a nemístné.. pokud něco zde mnou psaného vyznělo tak, že chci ,,odbýt" své dítě, a vy jste si snad i jen mysleli, že to tak opravdu je, tak tedy lituji právě vás ;) ..Všem normálním děkuji za komentáře.
@lovelylion Já maminku úplně chápu. Taky mám malýho nenažrance a neznamená to, že ho nemiluju. Ono se to prostě jinak nazvat nedá... Saje jak šílený. Chlemtá, dusí se, ale musí furt a zase i když už má druhý prso... Raději jsem vážila před a po... Zda nemá málo, ale ne. ... Prostě nemá zaklopku. A já zas nemám to srdce nedat.

Nenažranost? To myslíš vážně u tak malého miminka?? Proboha, nenapadlo Tě, že chce cítit Tvoji blízkost? Kojení není jen o jídle, je to o potřebě být u maminky a dudlat prso. Pokud blinká, dávej častěji odříhnout. Jinak pokud neblinká vyloženě obloukem, není na tom nic divného, některá miminka prostě ublinkávají. Některá víc, některá míň...