icon

Nenažranost? Nakojím, za půl hodiny chce zase, pak blinká

masty7
3. dub 2017

Holky syn mi poslední dva dny začal dělat to, že ho nakojim a za půl hodiny chce zase.. ale když mu dám, tak blinka... pak straaaaaaaaasne dlouho trvá než usne, třeba i dvě hodiny.. Vždycky usnul hned po kojení a teď tohle, tak nevím co dělat. Můžete mi poradit? Je mu 10 dní..

Strana
z2
prcekverunka
5. dub 2017

Nenažranost? To myslíš vážně u tak malého miminka?? Proboha, nenapadlo Tě, že chce cítit Tvoji blízkost? Kojení není jen o jídle, je to o potřebě být u maminky a dudlat prso. Pokud blinká, dávej častěji odříhnout. Jinak pokud neblinká vyloženě obloukem, není na tom nic divného, některá miminka prostě ublinkávají. Některá víc, některá míň...

verinikki
5. dub 2017

@martiniquest
Mimochodem nechápu oslovení? Paní, co zakládala diskuzi má taky jméno a myslím, že je teda správné ho používat - vzhledem ke slušnosti a tak nějak i dobrým mravům v diskuzi. Oslovení a to co následně píšete mi díky tomu zavání pouze nadřazeností a poučováním☹
A dovolte mi rozšířit i Vaše obzory, protože kromě kojení na požádání a tří hodinovou pauzou existují i další možná pro někoho zlaté střední cesty, které mohou vyhovovat i lépe😉

terezapetrova
5. dub 2017

@kacenka115 to hrocení

kacenka115
5. dub 2017

@terezapetrova mě dřív tyhle věci připadaly také smutné, ale mám v okolí příliš přecitlivělých lidí, takže se už jen směju, protože jinak bych pak byla skoro pořád smutná

danny36
5. dub 2017

Tak moje dítě nenažrané bylo. Kojila jsem na požádání, neustále nosila (kočárek a odložení syn nesnášel) a stejně. Při kojení vůbec nenabíral, po 3 týdnech jsem mu po kojení dala dokrm. "Vyžahnul" mi 120ml naráz a to i po kojení, pak si slušně brknul a spal jak dudek. Týden před synovým 4m jsem musela k dr., jestli mu můžu dát aspoň kaši. v tu dobu už byl na um, měl ho v plné dávce a nestačilo mu to. Kaše k večeři zdlábnul ve 4m pomalu plnou misku a po 4m jsme najely na příkrmy. A jenom co ochutnal "první potraviny", musela jsem mu dělat i polévky. Takže mi cca v 6m zdlábnul skleničku polévky a skleničku příkrmu. Jo a jídlo muselo být na čas přesně. Včetně i počátečníhi krmení mlékem. podle syna jsem si mohla řídit hodinky a to si řídil sám. Takže syn žrout vážně byl od miminka.

marla86
5. dub 2017

Řešim něco podobného.. mně ale dr. poradil něco uplně jiného než dávat kdykoliv chce ne požádání. Prý nakojit a pak minimálně dvě hodiny pauza, asi mě tu ted někdo ukamenuje, že malé nedám mléko i když chce.., ale ona tahle rada opravdu zabírá. Když se dává každou půlhodinu, tak dítě víceméně jen pije a to hustý mlíčko se nestačí vytvořit, má pak plný žaludek "vody" ale přitom je hladový. Já se snažím zabavit, i když je to hrozný, chovám, skáču na míči, zpívám a pak až dám. Ale jsou to vyjímky, většinou se budí po 3 hodinách sama a je v pohodě. Ted momentálně ale jsem z toho taky trochu nervní, nevim jestli má nějaký sprut, ale je nevrlá často. Uklidnuju se tím, že se to taky musím ještě naučit, že se v šestinedělí obě teprve ladíme.

masty7
autor
17. dub 2017

Jezis tohle si přečíst dřív tak už sem ani nevlezu :D ..Ten titulek byl psany s nadsázkou a s ,,vtipem" vy přecitlivělý maminy :D mimochodem, že bych radši neměla mít děti, budu dělat že jsem radši necetla! Nejdříve se zamyslete zda můžete něco takového psát člověku, kterého vůbec neznáte, ano? Děkuji ;) ..Já své dítě miluji a dělám pro něj vše co mohu a názory některých zde považuji za naprosto nevhodné, urážející a nemístné.. pokud něco zde mnou psaného vyznělo tak, že chci ,,odbýt" své dítě, a vy jste si snad i jen mysleli, že to tak opravdu je, tak tedy lituji právě vás ;) ..Všem normálním děkuji za komentáře.

alcar
17. dub 2017

@masty7 to je tady normalni. 😀

masty7
autor
17. dub 2017

@alcar je to trochu smutný 🙂

alcar
17. dub 2017

@masty7 jj, to jo. Ja jsem na tyhle kecy alergicka.

eeuforiee
1. srp 2020

@lovelylion Já maminku úplně chápu. Taky mám malýho nenažrance a neznamená to, že ho nemiluju. Ono se to prostě jinak nazvat nedá... Saje jak šílený. Chlemtá, dusí se, ale musí furt a zase i když už má druhý prso... Raději jsem vážila před a po... Zda nemá málo, ale ne. ... Prostě nemá zaklopku. A já zas nemám to srdce nedat.

Strana
z2