Odstranění znamének, jak dlouho po injekci nesmím kojit?

zituse
10. lis 2015

Dobry vecer,predem se omlouvam a pripadne smazani budu tolerovat,nejsem si totis tak uplne jista,zda ma otazka patri zrovna jsem,ale za pokus to stoji. Potrebovala bych poradit ohledne odstraneni znaminek. Pred par lety se mi na hlave udelalo znaminko,chtela jsem si ho nechat jit odstranit,trochu se zvetsilo,ale zjistila jsem,ze jsem tehotna,takze bylo po zakroku. a behem tehotenstvi se mi dvojnasobne zvetsilo a na tele se mi objevilo spoustu dalsich,novych znaminek,zejmena na nosu a dost svedi. Dcera uz mela rok a ja jsem se konecne dostala k objednani na zakrok. Ale sestra mi v ordinaci oznamila,ze kdyz jeste kojim tak me nevezmou, a mam si prijit az kojit nebudu. Dcera ma ale ted obdobi kdy chce jen prso,takze prevazuje kojeni a jidlo temer odmita. Ma otazka zni. Jak dlouho po te jejich umrtvovaci injekci nesmim kojit? Po operaci v plne narkoze ( trhani krcich mandli,nemohla jsem kojit dva dny ) ,by to mohlo byt jen par hodin,ne? Uz to nechci dal oddalovat,znaminko je opet o neco vetsi a to svedeni je take dost neprijemne.
Budu vam vdecna za jakoukoliv zkusenost a radu. Moc,moc dekuji. Krasnou dobrou noc. Z.O.

pety91
11. lis 2015

Určitě to nekojení bude nutné pouze 2-3 h , to se už musí vstřebat. Navíc to není ani celková anestezie. 😉

lenka5731
11. lis 2015

@zituse detaily si nepamatuju, je to dávno, ale byla jsem na odstranění znamínka (včetně umrtvovací injekce) v době, kdy jsem plně kojila, pár měsíců po porodu. Takže to určitě jde.

zituse
autor
11. lis 2015

Holky,moc dekuji za odpovedi. Bala jsem se,ze by to mohlo nejak ublizit male,ale vase odpovedi mne opravdu potesily 🙂 Hned zitra tam cinknu at to mam za sebou co nejdriv! Jeste jednou moc dekuji!

olusenka
12. lis 2015

ihned bych tam zavolala, objednala se (u nás se ani neobjednává a chodí se hned), a nechala si to bez delšího čekání vyříznout. Bála bych se zejména toho svědění, to může znamenat cokoliv, a to nechci nijak strašit. Rozhodně vyříznutí okamžité s kojením bude menší zlo, než čekat několik měsíců a kdoví, co to může udělat. Víc radši napíšu do IP. Mám s tím bohaté zkušenosti. ☹
.........
Ohledně kojení neříkali nic. Ale třeba zubařka při injekci radila min. 3 hodiny nekojit, což prostě často nelze, takže jsem vždy kojila podle potřeby.

hojda
13. lis 2015

Co odstranění laserem? Nevím zda by to u tohoto typu šlo, já byla před 2 měsíci a šlo to vydržet bez čehokoliv, ale nejde to na všechny znamíka.
@zituse